Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 gru 2007, 13:33

Witajcie marcóweczki

Jaz zwylke weekend i pustawo tutaj na wąteczku. No ale trudno może się zjawicie i poczęstujecie wielkim, pysznym :ico_tort: bo moja Emi kończy dzisiaj 9 miesięcy :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2007, 14:14

WIELGAŚNE CAŁUSKI :ico_buziaczki_big: DLA EMILKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 9 MIESIECY Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

16 gru 2007, 16:49

Bohe umknęło mi, przaszam :ico_placzek:
OGROMNIASTE I PROSTO Z SERDUCHA DUżO ZDRóWKA,A UśMIECHU OD UCHA DO UCHA :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

16 gru 2007, 19:08

witajcie.

Wszystkiego naj naj naj dla Emilki. Dużo zdrówka i uśmiechu na te 9 miesięcy :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

A u nas nocka koszmar. Ja już nie wiem co się dzieje z tą moją Majeczką. Budzi się w nocy, płacze..... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Czasem wydaje mi się że coś ją boli, ale czasem odnoszę wrażenie, że to może przez tą moją długą nieobecność, jak jestem w pracy. :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Nana serdeczne dzięki za podpowiedź.

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

16 gru 2007, 22:33

[glow=olive][shadow=yellow]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA EMI Z OKAZJI 9 MIECHOW DUZE I SLODKIE CALUSKI OD MAMUSI I MACIUSIA DLA EMI I ZE DWA DLA MAMUSI
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO EMI ZDROWKA SZCZESCIA POMYSNOSCI ROSNIJ DUZA RODZICOM, JEDZ LADNIE NEICH ZABKI WYCHODZA BEZBOLESNIE, BYS ZACZELA RACZKOWAC DLA MAMUSI :D I WOGOLE WSZYTSKIEGO CO NAJLEPSZE
[/shadow][/glow]

ja dzis dzien zalatany znaczy caly dzien bylam u moich rodzicow z moim mezusiem i Maciusiem, Maciek dopiero usnal po 45minutowym wstawaniu kladzeniu wstawaniu kladzeniiu i tak w kolko, ja pozmywalam posprzatalam a mezus nadal u syneczka ale w koncu zasnal a my mamy czas dla siebie ale idziemy spac do jtura marcoweczki papa
Aga napisz jak Ci idzie z Emi i jej spaniem??? i co z zabawka???

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

17 gru 2007, 10:13

Wczoraj wywaliłam długiego posta i go nie ma :ico_szoking:

Witajcie marcóweczki

U nas nocka spokojna. Emi obudziła się dzisiaj o 8.35 :-D także jesteśmy wyspane

:ico_sorki: Wam za życzonka w imieniu Emi :-)

Karolina co do usypiania to póki co odpuściłam. Emi zasypia przy cycu na łóżku i jak tylko zaśnie to odkładam ją do łóżeczka.
A co do zabawki to muszę Cie zmartwić. Byliśmy wczoraj w Smyku i niestety nie ma tej zabawki. Pani mi powiedziała że na koniec roku nie zamawiają nowego towaru więc wychodzi na to że ja kupiłam ostatnią zabawkę.
Dla pocieszenia będą po nowym roku

Dobra lecę zrobić kaszkę bo dzisiaj kolejny dzień świątecznych szaleństw :-D

Awatar użytkownika
nana

17 gru 2007, 10:59

Hejka marcóweczki :-)
Nocka ok,zwazywszy na to co w czoraj działo się przez cały dzień :ico_olaboga: Suchajcie ten piernik czoraj nie spał ,nic a nic-byłam juz wykończona,cycki puste, ach szkoda słów! No ale za to obudził się dziś o 6 dostał cyca i saplismy do 9 :ico_brawa_01:
Ale juz widać na wątku, że święta coraz bliżej :ico_brawa_01: Nas dzis tez nie będzie,bo jedziemy do Maksia na wigilie,będą występy,dzielenie sie opłatkiem no i kawa ze słodkim :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wieczorkiem zdam wam relacje :-D

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 gru 2007, 11:27

Aga, spóźnione ale najszczersze życzenia dla Emi z okazji skończenia 9 miesięcy :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent:

[ Dodano: 2007-12-17, 10:32 ]
karolina, przeczytałam jak bardzo byś chciała tą zabawkę :-) dziś wieczorkiem zapytam mamę gdzie ją kupiła i zobaczę czy jeszcze będą. Jak będą mogę Ci kupić i wysłać :-D

A u nas wszystko dobrze. Karolinka zaczęła lepiej sypiać :-D dziś np. usnęła o 23:30 :ico_szoking: ale spała bez pobudki do 9:30,a wczoraj od 21 też do 9:30 bez pobudki :-D :-D
Idę was trochę poczytać,bo mam zaległości i :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :-)
Ostatnio zmieniony 17 gru 2007, 12:25 przez Aniaaa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

17 gru 2007, 11:47

czesc dziewczynki
sluchajcie co do tej zabawki to dajcie spokoj wczoraj sie dowiedzialam ze moja madra tesciowa kupila Maciusiowi 5 zabawek bo neiwiedziala na co ma sie zdecydowac no kretynka, wiec stwierdzilam ze juz nie chche zadnej innej zabawki bo gdzie ja to pomieszcze on zglupieje od tych zabawek ludzie :( moja tesciwoa jest fajna fajnie ze kupila prezenty ale nie tyle bosze zalamala mnie :(
u nas nocka ok wyspalalm sie mniej wiecej, dzis wstalam o 7 pojechalam na zakupy bo wczoraj to byl sajgon straszny a dzis spokoj no troche ludzi bylo ale nie tak jak wczoraj kupe ludzie, bede pozniej ide ogarnac domek stawiam :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: dla kazdej ja juz pije pierwsza dzis bedzie mi potrzeba duzo kawy bo bede sie pakowala i ogarniala do wyjazdu wiec lece dziewczynki jak by co to milego dnia buziaki

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 gru 2007, 12:32

urmajo, ogromne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Majeczka za postępy :-)
karolina, ładna choineczka,a Maciuś super bawił się koralikami :-D
nana, zdjęcia poprostu bombowe :ico_brawa_01: super macie :ico_haha_01: :ico_haha_01:
beti, my jeszcze nie mamy choinki, myślę,że pod koniec tygodnia kupimy jak Michał przyjedzie. Wielkie brawa dla Melci za puszczanie się, Karolinka też już się puszcza i iść by chciała i cholerka trzeba patrzyć ciągle gdzie jest,bo czasem jak wstanie i puści się to postoi chwilę i leci w przód lub w tył jak chce kroczka zrobić. Trzeba uważać co ma przed sobą albo pod sobą. Raz o mały włos nie poleciała do przodu na kant łóżka :ico_olaboga:

Chyba Aga pytała o szczoteczkę. My mamy normalną Jordan, pasty jeszcze nie używamy. Zamaczam szczoteczkę w rumianku i daję jej do pociumkania :-)
Taka:
Obrazek

A co do prezentów to już mam wszystkie. Dla rodziców, teściów i niespodziankę dla męża :-D :-D

[ Dodano: 2007-12-17, 11:33 ]
karolina, no to faktycznie teściowa trochę przesadziła z tymi prezentami :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”