hej laski!!!!
ale tu pustki
Kasik ciesze sie ze szczes;iwie dojechaliscie
emilka jakby co to odzywajsiedo mniena skype ( martafrost belfast) bo na gg nie pamietam hasla, a w domku nie mamhasla wiec nie musze wpisywac
madziorka ale zimno w polandzie nie???????????????//
jasnie Pani luska stoi????????????????????????????????????????????/
a my od wczoraj u tesciowej i powiem wam ze ku mojemu zaskoczeniu
jest super
tesciowa sie sprawuje a tesciunio
zachwycony frankiem, amisiek juz zdążył odwiedzic tu wszystkie sasiadki i cieszy sie do niech jak nie wiem co
a tesciowa kupila boska czapke taka gruba i na uszka dla malego, szalik, spodnie i duzo innych dupereli, teraz ja wyslalam na spacer i malego opatulilam jak bałwanka
a my odpoczywamy z jackiem, sasias wlasnie wpadl na kawe
tyle mam wam do opowiadania ale nie umiem tu pisac na tesciowej klawiaturze
jutro do ksiedza jedziemy
a moja mama taki piekny stroj na chrzciny miskowi kupila
no i co jeszcze?????
nikt mi nie kazal brac ciuchow dla malego, bo tyle nakupowali, a ja rzeczywiscie duzo nie bralam a tu
wszystkie ciuchy na 80
a moja ciocia kupila mu na swieta piekny stroj z muchą
zajebiscie wyglada w tym
potem foty wkleje, bo u mnie cos komp kiepsko chodzi
tak ze mam fajnie bo sobie odpoczywam a sie balam ze maly nie bedzie chcial do nikogo isc a tu co????? nie wie i nie chce wiedziec nawet gdzie i jak wyglada mamusia
a wczoraj z mlodym w miescie bylam po zakupki i jacol stwierdzil ze raczej tam zostaniemy bo jak pokazalam mu rachunek i zakupy
to stwierdzil ze jak w polsce mozna zyc kiedy sa takie ceny ????????
wiec on sie bardziej przekonuje zeby zostac za granica
mlody wlasnie do dentysty jechal., a ja probuje jacola namowic na dentyste ale sie opiera
a codo tej frankowej niespodzianki
tesciu wybudowal malemu domek z drewna na lato zeby mogl sie bawic i jacol wtedy jechal bo z rana "przestawiali' jakims sprzetem ten domek w odpowiednie miejsce, duzo tam jeszcze brakuje ( sprawy wykonczeniowe) ale jest super
a maly jak zobaczyl jacola psa to oczy mial
wlasnie takie
dobra dziewczyny bede wieczorkiem, trzymajcie sie i pojawiajcie na tt bo tu pustki straszne
[ Dodano: 2007-12-17, 13:29 ]stawiam
na frania 5 miesiecy