szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 gru 2007, 16:43

K@tk@, faktycznie piękny sen. Będę trzymać kciuki, żeby był proroczy i żebyście w nadchodzącym roku tulili swojego synka (albo córeczkę :ico_oczko: ).

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 17:35

Kasieńko ja też całym serduchem życzę Ci aby ten sen stał się niedługo rzeczywistością,żebyś tuliła swoje maleństwo do serduszka i żebyś była najszczęśliwszą kobietą na świecie.

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

17 gru 2007, 17:37

szczako :ico_szoking: :ico_brawa_01: przepiekny pamietnik...super pamiatke bedziesz miec na "stare lata", kiedy dziecko wyfrunie juz z gniazdka...
co do tego ksztaltu brzuszka... no widzisz... ja mialam okraglutki wlasnie bez czubka :ico_haha_01: i urodzilam synka... teraz jest chyba taki sam jak za pierwszym razem... bedzie drugi syn? zobaczymy...oby do stycznia :ico_sorki: :-D

k@tk@ sliczny sen... przepiekny :ico_brawa_01: ... mi tez czasem sni sie ze juz trzymam na rekach swoje drugie dzieciatko...
takie sny jak dla mnie moglyby trwac wiecznie...do samego konca az bedziemy trzymac na rekach swoje skarbeczki naprawde... k@teczk@ zycze ci aby twoj sen szybko sie ziscil...

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 17:43

Obrazek
szczako, album przepiękny i bardzo oryginalny,jedyny w swoim rodzaju.Twoja siostra ma talent :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Monisiu ja też miałam okrąglutki i Zuzia się urodziła :ico_oczko:
A ja niestety test gdzieś wyrzuciłam,ale mam Zuzi opaskę na rączkę i pępowinę zagencjanowaną,jak Zuzi odpadła.I jeszcze 20 groszy,które połknęła jak miała 1,5 roku(ma całkiem inny kolor od kwasów)I pierwsze włoski :ico_haha_02:

MONIKAB fr

17 gru 2007, 17:44

zulcia, jestes :-) odpoczywaj kobieto a nie porzadkujesz :ico_nienie: :-) do swiat jeszcze kawal czasu, to rozloz sobie porzadeczki na caly tydzien...
ja porzadkow nie bede w tym roku robic generalnych... doszlam do wniosku ze szkoda mojej energii... na swieta jeszcze nie uda nam sie przeprowadzic :ico_placzek: ale dopiero przed nowym rokiem... tam na nowym rowniez potrzeba troche posprzatac i ta cala przeprowadzka i jezdzenie po sklepach za nowymi meblami :ico_olaboga:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 gru 2007, 17:56

Dziękuję za komplementy w imieniu siostry. Przejęła się, że będzie ciocią :ico_oczko:
No właśnie, ja w te kształty brzucha i inne przesądy (że jak ochota na słodkie to dziewczynka) nie wierzę. Co ma być, to już jest.
Niektórym nie ujawnia się dzidziuś aż do narodzin, więc nie ma się co nastawiać.

MONIKAB fr

17 gru 2007, 18:21

szczako ja mam ogromna nadzieje ze bede plec znac przed porodem... :-D oby dzidzia okazala sie laskawa i pokazala co tam ma miedzy nozkami :-D :ico_sorki:
musze sie tez liczyc z tym, ze nie kazdy lekarz chce ujawnic plec :ico_szoking: , bo np jak bylam w ciazy z wiktorkiem, to na drugim usg dowiedzialam sie przypadkiem, choc nie pytalam... a na usg ostatnim, w szpitalu, chcialam potwierdzic plec... no i nic mi nie chciala lekarka powiedziec tylko sie usmiechala...mowila ze niby nie widac :ico_puknij:
moja kolezanka ktora rodzila dwa lata przede mna to w ogole nie mogla sie od lekarzy doprosic aby jej podali plec :ico_olaboga: byla wtedy juz w drugiej ciazy... z drugim chlopakiem... moze dlatego???

[ Dodano: 2007-12-17, 17:24 ]
zulcia, ten pieniazek to tez fajna pamiatka :-D
mam nadzieje ze ZUzia nie miala problemow ze zrobieniem kupki :ico_noniewiem:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

17 gru 2007, 18:32

MONIKAB fr, dziwne, że lekarze nie chcą podać płci. Rozumiem, że jeżeli nie do końca widać, to nie mówią, bo po prostu nie są pewni, ale inaczej ... :ico_noniewiem:

MONIKAB fr

17 gru 2007, 18:54

a no widzisz... takie sie dzieja rzeczy :ico_olaboga: mam nadzieje ze to usg co bede teraz miec to odsloni mi plec :-D
moja lekarka jest dokladna (pisalam wam jak mnie ostatnio wymeczyla) mysle ze nie bedzie robic problemow... w koncu jej place za to badanie...
ostatnie usg juz bedzie chyba w szpitalu... tam to nie licze juz na poznanie plci...chociaz? moze przez 3 lata cos sie tam zmienilo :ico_noniewiem:

Katka
Wodzu
Wodzu

17 gru 2007, 20:56

szczako, Zulciu i MonikoB fr :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Napisałam na styczniówkach, ze chciałabym za rok latac z takim cudnym brzusiem, jak one teraz wszytskie mają :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”