Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2007, 15:18

martus dla franusia :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
ja czekam az sie leos obudzi i uciekamy do centrum, zakupki, solarka itd
papa

fela
Już śmiało chodzę po forum!

17 gru 2007, 15:44

marcia no to super ze wszystko ladnie i cacy i ze jestes zadowolona :ico_brawa_01:

tutaj w londynie tez zimno.bylismy z kondziem wyslac listy na poczcie to biegiem wracalismy do domu bo taki wiatr mrozny az konrad mowil ze bu bu bu i do domu chcial.tak wiec siedzimy i nosa nie wychylamy dzisiaj :ico_oczko: :ico_haha_01: w domku tak fajnie choineczka swieci ,cieplutko i milutko.

magda udanych zakupow :ico_haha_01: czy wy teraz wszystkie(ty i twoje siostry)macie takie same fryzurki ?????a ty na jaki kolor pomalowalas wloski,wklej jakies inne zdjecie zeby mozna cie bylo podziwiac w nowej fryzurce :ico_oczko:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

17 gru 2007, 15:50

dziewczyny pozniej doczytam,zauwazylam tylko .ze Luska juz stoji :ico_szoking: no i niemaly szok przezylam :ico_haha_01: Jasnie Pani gratuluje corci :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-17, 14:51 ]
Oli dzis konczy pol roczku ,a Franczesko 5 miesiecy ,wiec stawiamy :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Obrazek

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 gru 2007, 16:03

OLI sto lat kochany :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

fela

17 gru 2007, 20:37

dla olivierka i frania duzo zdrowka i buziaczki :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

17 gru 2007, 21:18

CZESC SLONECZKA
Boze jak ja sie stesknilam za Wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na chwilke do kawiarenki wpadlam bo walcze z WIZZ AIR bo mi walizke znow zdewastowali i oddac kasy nie chca.
U nas ok Kubus w piatek juz w Warszawie bedzie, czekamy juz na niego!!!
Mayus juz od cyca odstawiona, bylo ok, nie protestowala bardzo, tylko ja milam problem, mi bylo bardzo ciezko i psychicznie to zniesc i tak z punktu medycznego bo temperatury i zapalenia dostalam bo nie umialm sciadnac pokarmu. Maya juz 2tydzien nie ciagnie ale ja dalej mam mleko. Ale teraz odzylam nie budzi sie w nocy, przesypia cala az do rana do 10 hi hi
Co do slubu i chrztu, mielismy troche problemow, bo chrzestna odmowila podawac Mayeczke, mimo iz wiedziala o tym, ze bedzie podawac jeszcze przed narodzinami Mayci. Oj mowie Wam!!! :ico_zly:
Tak to juz ok, suknie swoja juz przed swietami odbieram.
U nas wiecej nic.
Caluje Was bardzo mocniutko moje psiapsioly kochane!!! Jedyne jakie mi zostaly, bo te w realu, to... echh szkodagadac.
ZDROWYCH, WESOLYCH, SPOKOJNYCH, PELNYCH MILOSCI SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2008 ZYCZY DELFINA I MAYECZKA

A no i zapomniala bym, Maycia rozgadala sie na calego!!!! Mowi KOCHAM MAMA!!! Jak usypia, slodkie!!!

uciekam pa pa

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

17 gru 2007, 22:56

Delfinko jak super ,ze napisalas :-D super,z\e Mayeczka mowi,ze udalo Ci sie ja od cyca odstawic,ja mialam zamiar odstawic ,ale nie z wlasnej woli,ale okazalo sie,ze nie musze he he i wiem co czujesz,my chyba bardziej lubimy karmic,niz nasze dzieci he he tez mi bylo ciezko i cale szczescie .ze nie musze,ale przeciez kiedys to nastapi i do 18 Oliego karmic nie moge ? :ico_oczko:

Martaciesze sie,ze z tesciowa ok...ciekawe jak u mnie bedzie? ale ja sie nie przejmuje juz hi hi
Madziorka rzeczywiscie czuje sie super ....szkoda,ze wpadasz na chwile do siebie i sie od razu przeprowadzacie,ale jak bedziecie w poblizu Bristolu ,to ja zapraszam :-D a jak my bedziemy niedaleko,to tez sie wprosimy he he :ico_oczko:

Emilkaa jak u Was samopoczucie?czy Ty sie lepiej czujesz ?
Kasik no wlasnie,ja tez mam podobne rozterki,ale chyba dogadam sie w pracy i wroce (jesli sie da) w takich godzinach jak Tomek bedzie w domu,zeby z malym zostal,bo ja obcym na razie nie jestem w stanie zaufac :ico_oczko: za malutki jest ....z jednej strony nie chce isc ,bo nie lubie tej pracy,ale na pol etatu to co innego i sa tam tez osoby ,ktore sa fajne,wiec moge isc w razie czego :ico_oczko:
Fela usmialam sie ze zmarznietego Kondzia hi hi niezle musialo mu wiac ,ze do domku pedzil

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 23:26

Jol, jol, necik mi nie chodzil :ico_noniewiem: i nie doczytalam wszystkiego, bo teraz jak juz chodzi to mi sie spac chce :ico_noniewiem:
ale
sor
zapomnialam

1000000000000000000000000000000000000000000001 latek dla Oliego i Zienciunia mojego kochanego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(trzeba sie juz za mlodu mu przymilac, zeby potem po tesciowej nie jechal jak mamuska :ico_oczko: )

Delfina a co z ta chrzesna???? poj(*$#$*(o ją? przeciez dziecku sie nie odmawia!!! ja ci potrzymam Mayeczke jak chcesz, bo to takie slodziutkie :-D :-D :-D
lucy23, kurde, czasem ci zazdroszcze tego karmienia, tak o tym piszesz :ico_oczko: , ale jak potem na kufelek z piwczankiem patrze to mi zazdrosc przechodzi :ico_oczko:
marta no i nie taka tesciowa straszna jak ją malujesz :ico_oczko: Moze jej zachowanie ma cos wspolnego z ta Jackowa ucieczka wtedy?

Nie pamietam co wiecej :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2007, 23:46

Zepsuł mi się laptop :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Nie działa mi wreles (czy jak się to tam pisze) i nie mam netu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Teraz pisze z kompa męza, ale klwaiatura tu jest do d... i wogóle jakos mi tak dziwnie :ico_zly: A na dodatek nie moge wam pochwalic się zdjęciami Viki z PL :ico_placzek: jak szczerzy swoje dwa kły, jak wstaje sama i chodzi, jak cieszy się na widok sniegu....
No k.... i jeszcze jakie "przyjemności" mnie spotkają??? :ico_zly:

[ Dodano: 2007-12-17, 22:48 ]
I na dodatek mnie nadal trzyma debilizm pociążowy :ico_puknij: w połączeniu z amnezją :ico_puknij:

[size=150][center]Oliverku i Franciszku

wszystkiego naj

z okazji kolejnej miesięcznicy

:ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: [/center]
[/size]

[ Dodano: 2007-12-17, 22:51 ]
Ale zajefajne kartki na święta :ico_brawa_01: szkoda, że dopiero teraz je znalazłam :ico_olaboga:

http://www.allegro.pl/item279260763_sup ... _inne.html

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 gru 2007, 23:56

hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!
Kasik nie daj sie nerwom :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
Delfina co za idiotka ta chrzestna??????????????///
fajnie ze nas odwiedzilas :ico_brawa_01: buziaki kochana i trzymaj sie :ico_oczko:
Jasnie Ty mi sie nie podlizzuj tu za duzo :ico_nienie:
wszystkim dziekujemy za zyczonka :ico_brawa_01:
a moj synek o 22 poszedl spac :ico_puknij: oczywiscie polozylam go o 20 ale tak sie zaczął chichrac ze nie moglam ze smiechu :ico_brawa_01:
a teraz czekam na tescia az wroci z pracy i bedziemy pic :ico_szoking: :ico_brawa_01:
jasnie tesciowa nie straszna bo moja matka znią gadala na pewne tematy i chyba zrozumiala i jest teraz oki, jak tak bedzie to bede zadowolona :ico_oczko:
spadam bo misiek spi a tesciowa ma przedpotopowa klawiature i jak pisze to hałasuje :ico_oczko: do jutra kochane moje :ico_oczko:
PS mam zjazd klasowy po 10 latach, ale nie wiem jeszcze kiedy, dzis mi laski na nasza klasa npisaly :ico_brawa_01: ale byloby fajnie jakbym sie załapała

Wróć do „Pozostałe”