Delfinko jak super ,ze napisalas
super,z\e Mayeczka mowi,ze udalo Ci sie ja od cyca odstawic,ja mialam zamiar odstawic ,ale nie z wlasnej woli,ale okazalo sie,ze nie musze he he i wiem co czujesz,my chyba bardziej lubimy karmic,niz nasze dzieci he he tez mi bylo ciezko i cale szczescie .ze nie musze,ale przeciez kiedys to nastapi i do 18 Oliego karmic nie moge ?
Martaciesze sie,ze z tesciowa ok...ciekawe jak u mnie bedzie? ale ja sie nie przejmuje juz hi hi
Madziorka rzeczywiscie czuje sie super ....szkoda,ze wpadasz na chwile do siebie i sie od razu przeprowadzacie,ale jak bedziecie w poblizu Bristolu ,to ja zapraszam
a jak my bedziemy niedaleko,to tez sie wprosimy he he
Emilkaa jak u Was samopoczucie?czy Ty sie lepiej czujesz ?
Kasik no wlasnie,ja tez mam podobne rozterki,ale chyba dogadam sie w pracy i wroce (jesli sie da) w takich godzinach jak Tomek bedzie w domu,zeby z malym zostal,bo ja obcym na razie nie jestem w stanie zaufac
za malutki jest ....z jednej strony nie chce isc ,bo nie lubie tej pracy,ale na pol etatu to co innego i sa tam tez osoby ,ktore sa fajne,wiec moge isc w razie czego
Fela usmialam sie ze zmarznietego Kondzia hi hi niezle musialo mu wiac ,ze do domku pedzil