Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

19 gru 2007, 00:19

dziewczyny ja tez mam to twardnienie brzuszka i to coraz czesciej
a dzisiaj podczas sexu jak mialam orgazm to mnie wlasnie zlapalo i wyjatkowo dlugo trzymalo
Niestety tak to jest że podczas sexu brzuszek robi się twrady. Sex poprostu powoiduje skurcze macicy i dlatego tak to jest.
wrocilam od mojego ginka.. wiecie ze moj maly wazy juz 1500 kg
No to piknie Ci synus rośnie :ico_brawa_01:

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

19 gru 2007, 00:56

dziewczyny naprawde sie dzis przestraszylam z tymi skurczami bo wieczorem to mialam normalnie skurcz za skurczem :ico_olaboga: jeden mnie puszczal i za chwile nastepny i tak ze 3 godziny,dzwonilam do giny kazala brac nospe no i pomoglo,ale jak jutro sie cos takiego powtorzy to mam do niej jechac.naprawde sie wystraszylam :ico_placzek: maz mowi ze moze to tez od wysilku bo ja nie przyzwyczajona a wczoraj robilam porzadki duzo zrobilam i zmeczona bylam :ico_puknij: ,a dzisiaj jak wracalam ze szpitala po tym pobraniu krwi to jeszcze ze dwie godziny polazilam po zakupach :ico_puknij: powiedzialam sobie ze koniec tego i bede sie oszczedzala na maksa.maz mowi ze da rade,ale mi go szkoda bo po pracy wraca gotuje i jeszcze sprzatanie a ja caly dzien nic. a sex to napewno sobie odpuszcze po dzisiejszym dniu,dziecko najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 09:33

monika83, uwazaj na siebie odpoczywaj jak najwiecej a bedzie dobrze dzidzia niech sobie jeszcze podrosnie :-)

mnie dzis w nocy złapał skurcz cały brzuzek zrobił sie twardy ale zauwazyłam ze mnie łapie jak leze na wznak czyli na leckach to moment i brzunio twardy wtedy szybciutko na lewy boczek i puszcza

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

19 gru 2007, 10:24

HEJ DZIEWCZYNY!
Z TYM TWARDNIENIEM BRZUSZKA TO JA TEZ MAM JAK LEZE NA PLECACH. A MI ORDYNATORKA POWIEDZIALA ZE NA TE SKURCZE JUZ CZAS ALE MOZE BYC ICH NIE WIECEJ NIZ 10 NA DOBE. JAK JEST WIECEJ TO TRZEBA SIE ZGLOSIC DO GINA!
A CO DO SEXU TO MY TEZ ODSTAWILISMY BO JAK SIE JUZ TE SKURCZE POJAWIAJA TO LEPIEJ ZAPRZESTAC BO PO MOZNA JESZCZE POROD WYWOLAC BO SEX POWODUJE SKURCZE.
JA BIORE NOSPE I ASMAGB 3 RAZY DZIENNIE.

DZIEWCZYNY JAK TAM SWIATECZNE PORZADKI? U MNIE CIEZKO. BRZUSZEK CORAZ WIEKSZY I BARDZO SZYBKO SIE MECZE :ico_szoking:
DLATEGO NIE WIEM CZY W TAKIM ZOLWIM TEMPIE JAK MOJE Z PORZADKAMI WYROBIE SIE DO SWIAT :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 10:36

DZIEWCZYNY JAK TAM SWIATECZNE PORZADKI? U MNIE CIEZKO. BRZUSZEK CORAZ WIEKSZY I BARDZO SZYBKO SIE MECZE
DLATEGO NIE WIEM CZY W TAKIM ZOLWIM TEMPIE JAK MOJE Z PORZADKAMI WYROBIE SIE DO SWIAT
nas w sumie w swieta nie bedzie w domku bo bedziemy to u moich rodziców to u teciów wiec ja w domu nic nie szykuje maz pomył okna kurze sa scierane na bierzaca wiec jest wmiare czysto.na a z brzuszkiem to juz ciezko co kolwiek zrobic wczoraj goliłam nogi a zasapałam sie przy tym ile to wymaga gimnatyki :ico_olaboga:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 10:41

nas w sumie w swieta nie bedzie w domku bo bedziemy to u moich rodziców to u teciów wiec ja w domu nic nie szykuje maz pomył okna kurze sa scierane na bierzaca wiec jest wmiare czysto
u nas tak samo :-) :-) :-)
wczoraj goliłam nogi a zasapałam sie przy tym ile to wymaga gimnatyki
he he he coś o tym wiem, ja jeszcze sobie jakoś radzę przy goleniu wewnętrznych części nóg, ale z zewnętrznymi już jest problem :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-12-19, 09:42 ]
dzisiaj rano mąż do mnie zadzwonił, mówił że dojechał na miejsce
mały się obudził i tak kopał, że już dałam sobie spokój z dalszym spaniem i wstałam :-)

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 gru 2007, 10:43

Witam, kochane. Te skurcze mnie też najczęsciej łapią po jakims wysiłku i wieczorkiem, jak juz sie ułożę wygodnie ( na wznak). Nie wiem, ile icj jest w ciągu dnia, bo nie liczę.
co do seksiku, to my tez dalismy sobie spokój, choc czasem cosik się zdarzy...

Ze świątecznymi porządkami dałam sobie spokój. Posprzątałam zakamarki, oprócz jednego pokoju. w styczniu będziemy przygototywac miejsce dla maluszka, zrobimy małe przemeblowanko - wtedy sprzątnę. Zresztą my i tak na święta wyjeżdżamy, nie będę sie zbytnio przejmowac.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 10:45

a ja zauważyłam, ze jak rano wstanę, to muszę jakiś czas pochodzić wolno, bo jak trochę przyspieszę, to mnie łapią skurcze

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 11:28

Witam :ico_ciezarowka:
Mi to nawet ciężko już jest ubrać kozaki bo mi brzuszek przeszkadza no i oczywiście gdy idę szybciej to mnie zaczynają boleć nogi w pachwinach. A jak poodkurzam pokój to muszę przerwę robić żeby odkurzyć resztę - jakos tak opadam z sił. Dawniej to raz dwa i juz bylo odkurzone.
No i właśnie wróciłam oo lekarza. Ciąża przebiega prawidłowo, mały jest duży i rośnie jak nalezy, główkę ma obok mojego żołądka i doktor powiedział, że ma jeszcze czas na odwrócenie się. No i od jutra leniuchuję w domku :ico_haha_01:
I pytałam się położnej czy mam iść prywatnie do jakiegoiś lekarza, który jest w szpitalu. Bo ja chodzę do lekarza, który nie jest u nas w szpitalu tylko założył sobie taką poradnie ginekologiczną i ma podpisaną umowę z NFZ.A wiem ,że dziewczyny chodzą do ordynatora lub zastępcy prywatnie, żeby w czasie porodu miały łatwiej i niby po znajomości.
A ona mi powiedziała, że nie wierzy w coś takiego bo jej siostrzenica chodziła do ordynatora i dawała mu kasę a gdy przyszło do porodu to on wypchnął na nią d.... Tak dosłownie mi powiedziała. Więc dałam sobie już z tym spokój.
UCH ale upisałam. Pozdrawiam was z rana.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 11:30

Zirafka super, że u Twojej dzidzi wszystko w porządku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”