olala hihih a co to za test hihihih mi wyszlo 39 punktow, w sumie fajnie poczytac wynik, mozna tak jakby zobaczyc siebie w lustrze - tzn zobaczyc czym sie jest, echh ale ja to ostatnio na seksik ochote mniejsza mialam, codziennie zamieszanie, kupowanie prezentow, pakowanie, drukowanie zdjec, padalam o 24 w nocy po 0 minutach relaksu....ale mam nadzieje ze za to w swieta mi sie odbije hihihihi
no wlasnie dziewczyny moze to takie intymne pytanie ale ja tam jestem otwarta hihihi probojecie jakies nowosci w swoich sypialniach?? mi np od czasow Turcji gdzie kupilam sobie taki Turecki stroj do tanca brzucha bardzo spodobaly mi sie seksi ubranka hihihi nie no debil ze mnie
ale przynajmniej tak ciekawie jest wtedy, jak sie ladnie przygotuje, czasem sama bielizna ale wtedy tez np tancze hihihi striptizik, A. jest bardzo zadowolony a i ja mam wieksza ochote hihihih
[ Dodano: 2007-12-19, 15:11 ]no a Julenka 3 raz chora, wczoraj wieczorem zachorowala nos mokry caly to juz 3 raz w tym miesiecu doslownie co tydzien cos innego
cala noc nie przespana, ale A. pomagal i usypial malenka na stojaco bo wtedy zasypiala w dwie minutki, inaczej jeczala i jeczala, chyba potrzebowala tego przytulenia, ale usypial ja tak chyba z 10 razy w ciagu nocki, czasem ja ja wzielam,
a rano juz pojechalam dzis sama do pracy a A. zajal sie Julia, wiecie jaki dom zostalam jak wrocilam?????? jakby tu bomby wybuchly a to tylko na 4 godzinki bo sie wczesniej zwolnilam, Julenka w pidzamce byla i cala brudna, na buzi, na szyji, na raczkach, niewiem co jej do jedzenia dal hihiihih w kazdym razie pokiwalam palcem, ale posprzatal juz wiec juz tak tragicznie nie wyglada hihihi ach ci mezczyzni, a tak czasem narzekaja ze cos niedosprzatniete.....
Grudniowe glupotki
Julenka nauczyla sie sama sobie zakladac korale, ma takie plastikowe dzieciece, ale rozsmieszylo mnie jak zaraz jak sie nauczyla to bransoletki tez na glowe probowala wkladac i rozne przedmioty np jej bucik, hihihiih
wczoraj wydrukowalam zdjecia wszytskie drukowalam w rozmiarze 13 na 18 a do ramek na prezenty 20 na 25 bo i wtedy lepiej widac co jest na zdjeciu a jak drukowalismy na wlasnej drukarce to co tam bede sie formatem przejmowac, ale ladnie wyszly, na papierze tym do zdjec, wygladaja jak prosto od fotografa, tylko juz z wycieciem byl problem, wiec przy kadzym zdjeciu zostawilam 5 mm ramki bialej bo jakbym miala ciac do kantu to by krzywo napewno wyszlo, a tak mam rameczke i zdjecie wyglada prosciutko
[ Dodano: 2007-12-19, 15:12 ]qunick dziekuje ci bardzo kochana ,a urodzinki mam 22 grudnia hihih juz w sobote
ciekawe co za niespodziankowa impreza sie szykuje