Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

18 gru 2007, 23:59

Nie totalne pustki :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Ja mialam dziś tak staraszny dzień, że nawet niechce mi się o tym pisać :ico_placzek: Dermatologa niezałatwiłam, bo przed pierwszą wizyta trzeba załozyć kartotekę co ja chciałam też uczynić...Pierdolona pani rejestratorka wzięła odemnie to skierowanie przepisuje poczym doszła do peselu i kórna dostała olsnienia to dziecko ile ma,no więc jej mówię że za chwile kończy 9 miesięca-a ona mi na to że takich małych dzieci to nieprzyjmuje pan doktor :ico_zly: :ico_zly: moje wkórwienie sięgło zenitu.Zapisując się mówiłam że dziecko ma 8 miesięcy,to ona ku...pomyslała, ze co ma 8 lat...Ach szkoda gadać,później też jedna rzecz była do kitu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: dobrze ze juz sie kończy ten dzień,miejmy nadzieję że jutro będzie lepszy :-)
Oki ide spać,do jutyrka i klikajcie troszkę co by utrzymać jakoś w ładzie ten wątek :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :569: :569:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 gru 2007, 09:30

witajcie dziewczynki.

Widzę, że oszczędzacie swoją zapracowaną koleżankę, hi hi. Nie za dużo napisałyście wczoraj, ale rozumiem.

U nas nocka jedna z lepszych. Co prawda Maja zasnęła dopiero ok 23: 30, ale za to obudziła się tylko raz ok 4.

Miki niestety znów chory. Musiałam wczoraj lecieć do przedszkola odebrać go , bo miał ponad 39 stopni gorączki. Teraz biedaczek leży w domku i nici z czwartkowych jasełek. :ico_placzek:

gozdzik i karolina piękne macie dzieciaczki. Zdjęcia super.

Gratuluję wygranych. Macie szczęście dziewczyny.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

19 gru 2007, 11:43

Witajcie marcóweczki

Im bliżej świąt tym rzadziej tutaj zaglądamy. Ale nie ma się czemu dziwić :ico_oczko: Pewnie znowu ruszymy pełną para po nowym roku :-D

A u nas nocki spokojne. Emilka lubi się teraz budzić po 8 więc się wysypiamy obie :-)
Pogoda taka sobie. Nie pada ale słońca też nie ma.

A u nas im bliżej świąt tym większy zamęt panuje. Prezenty już wszystkie kupione, choinki ubrane (wczoraj ubierałam u rodziców), gruntowne porządki mają się ku końcowi no a w kuchni rozpoczyna się istny szał ciał :-) Nie ukrywam że to mój ulubiony okres bo uwielbiam pichcić. Piec ciasteczka i nie tylko :-)

Emilka dalej nie raczkuje i chyba na święta nie zacznie ale za to niezły czołgista z niej jest :-D Doszła do takiej wprawy w czołganiu że czasem nie mogę za nią nadążyć :ico_olaboga: Tak jej się spodobało że nie wiem czy wogóle będzie chciała raczkować :ico_noniewiem:
A więcej zdjęć z sesji wkleję Wam jak tylko odbiorę płytkę od fotografa (i znajdę więcej czasu) bo wczoraj zaniosłam ją do wywołania.

No i to chyba tyle...
Emilka właśnie ucina sobie drzemkę więc korzystajążc z okazji idę sobie zrobić :ico_kawa:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 12:19

Witajcie u nas nocka spokojna choć Jula z kilka razy budziła sie na cycola
teraz ucina sobie drzemka ja zjadłam sniadanko i teraz pije :ico_kawa:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

19 gru 2007, 13:52

witajcie marcoweczki
u nas nocka nieciekawa ostatnio Macio budzi sie i chce sie baiwc w nocy, a dzis rano obudzil sie o 6 i moj maz wzial go do lozka zaczal po nim i po nas latac ale ja wzielam jego misia prztulilam do siebie i w ciagu 20min usnal i spalismy do 8,30 :) jak nigdy :) potem kaszka troche szyneczki odemnie ze sniadanka zjadl i przed chwila zupka i padl, a dzis rano wogole to bawilismy sie a on uciekal mi i ja szlam za nim na kolanach wolalam mu gonie gonie a on uciekal i tak sie chichral ze szok :)
ide sobie zrobic kawke i moze pogadam z kims na gg bo widze ze tu pustki :( buziaki ja nadal nie spakowana :(

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2007, 14:19

karolina24, no niestety karolinko pustki tu ostatnio na tt zagosciły :ico_placzek: ale miejmy nadzieje ze od nowego roku wszystko wróci do normy :-D

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 gru 2007, 14:35

Hej marcówki

u nas jest tak samo od tygodnia mamy nocne pobudki ehhhhh
jak mój S. wychodził do pracy do wziełam Krzyśka do siebie i spał do 10;00 szoooooooooooook
pierwszy raz tak długo z niedowieżaniem patrzyłam na zegarek
no ale w nocy koncertował prawie do 12

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

19 gru 2007, 15:15

no to wspolczuje Domi jestes na naszej klasie ???
gozdzik, wejdz na nasza klase zaprosilam Cie

[ Dodano: 2007-12-19, 15:30 ]
Maciek jeszcze spi juz 2,5 h pewno zaraz bedzie wstawal, a ja mam ogarnieta chalupke liste zrobiona co wziazc, towar na placki ziemniaczane przyszykowane tylko zaczac smazyc a zaczne jak przyjedzie do mnie moja kumpelka kolo 17 i chyba ja wykorzystam i sie troche popakuje wtedy :) bo jutro jade do mojej mamy i do kosmeteczki i wroce dopeiro wieczorem a w piatek rano ide do lekarza profilaktycznie a potem na szczescie przyjezdza moja mama i bedzie siedziec z mackiem a ja bede sie PAKOWAC bo w sobote o 8 naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w droge :) i wroce dopiero w srode po swietach :) ale i tak pewno duzo tu postwo nie przybedzie bo widac kto tu ze soba gada :D

Awatar użytkownika
urmajo

19 gru 2007, 17:36

Normalnie idą święta na tt jak widać też.

karolina mam Cię juz wśród swoich znajomych na naszej klasie. Dzięki za zaproszenie.

Jak wszystko dobrze pójdzie to jutro wybiorę się na zakupy. Może wreszcie kupię jakieś prezenty. :ico_noniewiem: Wy tu już macie poubierane choinki, a ja daleko w polu :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

19 gru 2007, 18:02

cześc dziewczynki :-D :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532: :532:

ooooo widze , że dalej nie dajecie za wygraną od soboty tyle naklikane :ico_olaboga: ,ale ja tylko tak pobieznie czytam :ico_sorki: za wszystkie posty jakoś czasu brakuje i w dodatku te święta ,ja narazie mam posprzątane zero zakupów ,ale od juta sie biore już ostro za pichcenie :-)

:ico_buziaczki_big: wielkie ogromne buziaki dla wszystkich marcowych dzieciaczków, najszczersze życzonka i wspaniałych prezentów choinkowych- chodz spóznione ,ale co tam

wszystkie cudne zdjątka a jak Maciejka wyglada cudofnie w tych koralówkach jojjjjjjjjjjjj jojjjjjjjjjj :-) :ico_brawa_01:cyganeczka mała, u nas OK, tylko męzu chory od soboty (grypka) :ico_placzek: oj ale dzis juz lepiej wyszedł :-D - wielki szał , domek tez już przystrojony tylko jeszcze choineczki brak ,ale to sie ubierze w weekend, u nas tez bedzie narazie mała bo nie ma gdzie postawic a po drugie moze i by było ,ale mały roztrzepaniec wszedzie go pełno nie postała by nawet cała trzy minuty :ico_haha_01: więc postanowilismy ,ze bedzie jeszcze mała choineczka w tym roku

gosia ,a cio tam u ciebie co widze jakis sie szpital zrobił :ico_szoking: oooooo maj got :ico_olaboga:

jeszcze kilka fotek z dreptania

tata sie szarpnoł i przyniósł mi batony :-D hihihi
Obrazek

a tu dostałam od dziadzi bałwanka tańczącego i spiewającego- no to tańczyłam razem z nim :509:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

troche sie wychłodziło po umyciu okienek :-D
Obrazek
Obrazek

ale mi zawsze wesoło i chłodek nie przeszkadza :ico_haha_01:
Obrazek

jeszcze sie pojawie przed świętami ....do miłegooo :516:
Ostatnio zmieniony 19 gru 2007, 18:24 przez Duszka, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”