heja
ja bylam dzis u gina i potem u tesciowej po matiego ,dopiero wieczorkiem wrocilismy,u gina oki ,okazalo sie ze termin z usg mam na 8 kwietnia ale to sie okaze
z dzidzia wszystko oki,potem poszlam na zakupy dla moich chłopakow i kupilam im po fajnej koszuli na swieta
popoludniu poszlam do 2 sklepow z wozkami i tak
myszka w rzadnym nie bylo twojego w jednym baba mi powiedziala ze one maja wade bo sa z tyłu dokrecane kółka (ale ta baba to jakas trzepnieta była)a w drugim gosc powiedzial mi ze sa one po ok 2100zł ten drugi sklep to swiat dziecka -widzialam ten wozek co byl za 1 zł na allegro i nawet z tym gosciem gadalam udal gupa ze nie wie jak to po 1 zł był
inne wozeczki tam byly takie sobie nic zabardzo mojej uwagi nie przykuło.mojej szwagierce spodobał sie wozek polskiej firmy.......kurcze zapomnialam nazwy
kosztował 780 zł i byl lekki chociaz jak dla mnie mial za mała gondolke i szybko diecko bedzie trzeba w spacerowke przelozyc,ale jak na jej gust to chyba ten byl najlepszy
mi najbardziej podobał sie fotelik do samochodu ,firmy nie znam ale byl suuuuper
spadam do spanka bo juz mi sie litery myla do zobaczyska jutro