WITAJCIE
Nocka do duszy,Michas obudził się o 1 i zasnął o 4

W sumie spałby juz po 3,ale jak go odkładałam do łózeczka dostał atak kaszlu i to co zjadł to wyzygał

wiec przebieranie łózeczka,małego i nonono po spaniu!!!Jeszcze ja rano dostała na same święta @/szkoda gadać
Teraz juz kończy mi sie pranie,zaraz pójdzie następne,szał ciał
urmajo, chociaż ty doczytałaś o tym karmieniu. Myślałam, że już nikt nieprzeczytał tego

No ja teraz jeszcze przetrzymam go,tylko zaejde do karmienia rano i wieczorem,ale chciałabym juz kończyć wogóle,ale jak???
gozdzik, wiesz,nie mam zielonego pojecia,bo przeciez Michał nie tyka butelki i probowałam go teraz przetrzymać i podać mu butelkę,to był taki krzyk i wyrywał się,ach cyrki/1Jedynie z czego mi pije to ta strzykawka z Panadola,wiecie jaka?
Aga26, jejku,ale zimnica u was,ale pewnie macie snieżek,a u nas goło i wesoło jedynie na minusie mamy 4stopnie
karolina24, jeszcze raz wszystkiego naj i nawdychaj się tego swiezego powietrza bo u siebie tego nie masz

ZDROWYCH ,SPOKOJNYCH SWIąT

A widzisz,jeszcze wczoraj byłas pokłucona z mężusiem(to tak jak ja przedwczoraj)takie życie...Jest oki :ico_oczko:My też bedziemy za wami tesknić