Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

21 gru 2007, 13:15

No Michas juz śpi od godz. :ico_brawa_01: ja teraz w przestanku piję cieplutka kawusie,jak co to zrobię jeszcze :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: I zaraz bioresie za resztę,bohe tyle zamieszania jak co roku,no nie???
Marcóweczki ja niewiem co do kasiamiś, nic nie było na wkupienie się,ani jadła,ani picia nic niepostawiła :584: :584: :584: :594: :594: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: kasiamiś, no widzisz,to masz dobrze, że mała załapała butle :ico_brawa_01: mój piernik,za nic w świecie :ico_placzek:
Oki spadam jak co to później dam znać!

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 14:59

no my po spacerku u nas zimno ale ładnie swieci słonko Jula jeszcze spi na klateczca a ja dopiero wcinam sniadanko tak jakos czasu nie było wczesniej
kupiłam reszte pierdułek potrzebnych do dekoracji papier do spakowania prezetów więc wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik :-D
Nono Karolinka ale dostałaś super prezecik od Mężusia hihi pewnie mu dałaś ogromnego Buziaka za to :ico_haha_01: oooo Jula sie obudziła hihi ale pospała :-D no to ja zmykam

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

21 gru 2007, 15:35

Ja tylko na chwileczkę

Zaraz Wam wkleję kilka fotek z sesji.

A Emilkę wziełam na spacer i spała 1,5 h :ico_szoking: Ale na polku u nas dzisiaj jest cudnie :-)

Teraz jesteśmy już po zupce i Emi wariuje z tatą a ja zabieram się za pieczenie :-)

Do wieczorka

Aaaa jeszcze zdjątka :-D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 gru 2007, 17:01

ale śliczne fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

21 gru 2007, 17:03

cześć wszystkim witam nowa koleżankę Kasie :-)
Aga śliczne zdjęcia uwielbiam fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Troszkę mnie tu nie było ale brak czasu na co kolwiek a teraz czas przed świąteczny wiec przygotowania ida pełna para u nas w domku wigilia miała być u teściowej ale bedzie nas 10 osób i było by u niej ciasno a ze my mamy większe mieszkanie wiec u nas robimy kolacje każdy cos przyniesie pysznego. Dominiczek raczkuje ale tak pociesznie hehe odpycha sie nóżka jedna albo ładnie na kolankach i marudzi do siebie hehe nauczył sie tez ładnie siadać mamy kolejny ząbek i zmienia sie z dnia na dzień to tyle z nowości. Choina juz ubrana domek prawie cacy tylko hmmm gdzie ten śnieg znów święta bez śniegu????jak ja tego nie lubie.......,Mam zaległości wiec wybaczcie ze w taki sposób ale wszystkim maluszka wszystkiego naj naj naj z okazji skończenia kolejnego miesiąca buźki i rośnijcie zdrowe duże śliczne grzeczne i mądre swoim rodzicom buziaki :-) :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 17:22

Aga26, śliczne zdjecia :-D :-D
Emilka wygląda przecuuudownie :579: a najbardziej podoba mi sie to zdjecie z koralami no miodzio :-D :-D :-D noi to gdzie razem jestescie
Asiula, witaj brawa dla Dominiczka za kolejnego zabka i Raczkowanie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wklej zdjecia jak bedziesz miec chwile czasu

Asiula
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

21 gru 2007, 17:33

zdjecia bede ale wieczorkiem....

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

21 gru 2007, 17:34

witajcie kobietki :-D

u nas ok tak myślałam ,że doktor przepisze nam EURESPAL wsumie zle nie jest to tylko wirusówka ,ale kaszel jest cholerny i dusi

gosia :ico_olaboga: boszeeeeeeeee co ja widze ,a to brojek mały :ico_olaboga: ojj wypadł :ico_olaboga: o dzizasssssssssss mówiłam uważaj no i co znowu kaszle ojooooooooojjjjjjjjjjjjj mogą se z moją łapcie podac.............................aha gosiu jesli niechce butli ,a masz mało pokarmu dwaj mu z łyżeczki kaszki i dania mleczne , to najlepsze wyjście no i b. dobre dla dzieci, bedziesz sie czuła ,że misio taki dorosły ,że niepotrzebuje już cyca , tak jak MELA nie pije mleczka z butli je wszystko łyżeczka i jest dobrze rosnie jak na drozdzach

kasia corcia śliczna ,ale wklejaj pełen rozmiar na forum nie miniaturki lepszy jest wtedy efekt i milej sie ogląda kiedy są duze :-)

no cuz i karolka nam odjechała :ico_placzek: bedziemy tęskinic

aga śliczny aniolek z Emi

a ja se pije pifko na wyluzzzzzzzzzzzzzz :-D :564: męzu śpi, a z zakupami to jestem na półmetku prawie wszystko jest co najwazniejsze troszke pogotowałam juz rarytasków mniammmmmmm , zostały tylko takie bajery jak ciaCHo , napoje i owocki ,troszke słodyczy na koniec sie dokupi , oczywiscie nie zapomne o %%%%%% :-D :ico_haha_01: hihihi bo nudno by było :ico_haha_02:

ok to ide dalej sie wyluzowywać :-D ,zaraz bedziemy choinke ubierać :ico_brawa_01: ciekawe co na to MELA :ico_noniewiem: ?
?
?
buziaki i papucie może do juterka :516: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 17:50

becia :-D własnie o tobie myslałam co tam u ciebie słychac jak Amelka i jej kaszelek a tu masz ubiegłas mnie i wszystko juz opisałaś :-D :-D :-D
hihi kule masz w domu czy jak :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

21 gru 2007, 18:52

witajcie po południu.

Aga26 zdjęcia przecudowne.

nana dobrze, że przestawiłaś to łóżeczko, bo strach :ico_olaboga: . Maja też kilka razy spadła z łóżka, ale to jest bardzo niskie łóżko, więc nic jej nie było. Trochę płaczu bardziej ze strachu niż z bólu.

becia świetnie, że znalazłaś czas żeby do nas wpaść. Kuruj Amelkę. Niech opuszczą ją wszystkie choroby i inne kaszle.

A moja Maja ma katar i jakieś kropki ją dopadły. Nie wiem z czego, czy to brokuły ( wątpię) czy kiełbasa , na którą się skusiłam :ico_wstydzioch:
Dziś jedziemy w nocy na zakupy do tesco jak tylko położymy dzieci spać, bo normalnie w dzień nie ma czasu. Jutro ostatnie sprzątanie, choinka i pieczenie rogalików z marmoladą.

Wpadnę później.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”