MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

21 gru 2007, 14:07

zulcia, fajny ten pas :) ale ja rowniez bym najpierw skonsultowala sie z lekarzem... :ico_noniewiem: moze nawet zabierz go ze soba i lekarz jak zobaczy to oceni :ico_noniewiem: lepiej spytac o rade specjaliste :-)

k@tk@ ja caly czas trzymam mocno kciuki i jestem z Toba myslami... doczekacie sie swojej malej gwiazdeczki NA PEWNO

a ja znowu was zostawiam i lece do garow... teraz zajme sie rybka a jak uspie pozniej wiktorka to dopiero bede mogla sie zabrac za pierogi, bo przy nim :ico_olaboga: to nic sie nie da zrobic :ico_noniewiem:
pozniej jeszcze w planach golabki :ico_noniewiem: i chce przygotowac warzywka na zapiekanke... na jutro... znowu caly dzien przy garach, ale przerwy bede sobie robic i do was zagladac :)
buziaczki kochane :)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 14:48

Dzięki :-) Zapytam się gina.

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

21 gru 2007, 15:19

Hejka na dzis :ico_haha_01:
Wiecie co dziewczynki Kochane chyba to na prawde kwestia przyzwyczajenia z tymi kopniakami i tym moim slabienieciem jak fika :ico_haha_01: Dzis juz jakos inaczej to odbieram tzn juz mi tak nie jest zle juz chyba wiem czego sie moge spodziewac po nim i jest dobrze :ico_brawa_01: Ale za to dzis leniwy jest:)
No ja bede sie musiala z wami pozegnac dzis na dwa tygodnie :ico_placzek: bo dzis wieczorkiem wyjezdzamy do Polski wiec dostep do internetu bede miec ograniczony no ale jakby mi sie udalo to zajze a jak nie to za 2 tygodnie wpadne :-D :ico_haha_01:
Mam nadzieje ze wszystkie spedzicie milo swieta i bedziecie swietnie sie bawic w sylwestrowy wieczor :580: :gitara: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

21 gru 2007, 16:10

Ja za sladem Moniki - tez robie przerwy od kuchni - wlasnie przygotowuje nadzienia do pierogow....
Grzybki na uszka - gotowe
Kapusta - sie gotuje
ziemniaczki - gotowe
jeszcze tylko cebulka by sie przydala - ale poczekam z tym na meza :ico_oczko: bo nie chce plakac :-D
Wlasnie wyczytalam,ze sila kopniakow oraz to kiedy sie pojawiaja - moze zalezec od tego na ktorej scianie jest lozysko. U mnie okazuje sie,ze jest na przedniej - czyli teoretycznie powinnam poczuc pierwsze kopniaki pozniej (no ale to druga moja ciaza i poczulam pierwsze ruchy w 16 tyg. - przy Oli, mimo,ze lozysko bylo na tylnej scianie, poczulam dopiero w 19.). Tak czy inaczej zauwazylam wczesniej,ze te ruchy czuc troche inaczej niz przy Oli :ico_haha_01:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

21 gru 2007, 17:01

felicity001, gratuluję prawie na pewno chłopaka :)

Wiecie, czasami to kopnięcie jest tak znienacka, że można sie wystraszyć :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

21 gru 2007, 18:46

Ewelina83, w takim razie Wesołych Świąt.
Ja zmykam robic sałatke jarzynowa, jutro robimy urodzinki Majusi więc dom będzie pełen gości HURRA!
do później

Katka
Wodzu
Wodzu

21 gru 2007, 20:56

babe_boomale fajnie bedziecie miec jutro, świetowanie pierwszych urodzin córusi pewnie bedzie wspaniałym przezyciem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

21 gru 2007, 21:38

witajcie

własnie jestem po pracy i przygotowaniu bigosu,wczoraj robilam sledziki,a jutro zrobie farsz do uszek i pierogow jak takze posiekam warzywka do salatki,w niedziele zostanie mi zrobic serniki,barszczyk a w poniedzialek zacznie sie od rana lepienie uszek i pierogow :ico_olaboga: ,jest jeszcze tego troche
dzis kupilam mezusiowi prezent,dlugo chodzilam i nie wiedzialam co mu wybrac,wszystko w zasadzie ma a to co pragnie to nie na moja kieszen,wiec kupilam mu cos,czego nigdy by sobie nie kupil-zestaw kremow dla mezczyzn z Lancome :-D ,uwazam,ze facet tez powinien o siebie zadbac a ma o wiele prosciej,gdyz nalozy kremik jak wstanie i nie musi jeszcze sie malowac czy takie tam jak my to mamy w nawyku hehe
nie wiem czy sie ucieszy,napewno sie zdziwi,do tego ma sliczna karteczke,synek tez ma prezent,siostry ,szwagier i siostrzeniec tez z glowy,wiec pozostalo tylko kuchcenie do wigilii.

Moniczko i ja będę strasznie tęsknić kochana,moze jakims cudem uda sie wam szybciej podciagnac neta do nowego domku,hm.. kto wie. Obrazek

Ewelciu to super,ze sie przyzwyczajasz i z kazdym dniem bedzie lepiej,pokochasz jeszcze te kuksance a po porodzie pewnie nieraz zastesknisz za nimi.
Wracaj tez szczesliwie z powrotem-zyczonka juz poslalam :ico_oczko:

Kurcze Szczako to ja tylko powiem-zazdroszcze ci,w moim brzuszku siedzi leniuszek i to mizernie daje znac o sobie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-21, 20:40 ]
babe_boom to sie zakrawa imprezka wow,zrob gwazdce zdiecia z torcikiem :ico_tort: i wklej nam :ico_oczko: -milego swietowania :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 21:40

felicity001, masz rację,ja też czuję te ruchy inaczej niż w pierwszej ciąży.I GRATULUJĘ SYNECZKA :ico_haha_02:
Ewelina83, życzę Ci wesołych świąt i szybciutko do nas wracaj.Uważaj na siebie jak będziecie jechali,buziaczki :ico_haha_02: Szczęśliwej podróży.
babe_boom, udanych urodzinek życzę :ico_haha_02:
Obrazek

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

21 gru 2007, 21:43

ku ku, to ja... dopiero od garow odeszlam... pierozki gotowe...nawet jesc mi sie juz nie chce ze zmeczenia... zrobilam sobie przedtem tylko jedna przerwe i podjechalam wybrac wyniki badan... mocz ok, toksoplazmoza tez... a badanie na mongolizm... dokladnie nie rozumiem wszystkiego, ale z tego co udalo mi sie rozszyfrowac to tez jest w porzadku :ico_noniewiem: :-)
jak bede miec wizyte u mojej lekarki to wypytam sie wszystko dokladnie
Ewelina, wesolych Swiat Ci zycze i szalonego Sylwestra... a w podrozy do Polski i z powrotem szerokiej drogi :ico_haha_01:
babe_boom jeszcze raz buziaczki dla Twojej Majeczki od cioci Moniki :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”