witajcie
własnie jestem po pracy i przygotowaniu bigosu,wczoraj robilam sledziki,a jutro zrobie farsz do uszek i pierogow jak takze posiekam warzywka do salatki,w niedziele zostanie mi zrobic serniki,barszczyk a w poniedzialek zacznie sie od rana lepienie uszek i pierogow

,jest jeszcze tego troche
dzis kupilam mezusiowi prezent,dlugo chodzilam i nie wiedzialam co mu wybrac,wszystko w zasadzie ma a to co pragnie to nie na moja kieszen,wiec kupilam mu cos,czego nigdy by sobie nie kupil-zestaw kremow dla mezczyzn z Lancome

,uwazam,ze facet tez powinien o siebie zadbac a ma o wiele prosciej,gdyz nalozy kremik jak wstanie i nie musi jeszcze sie malowac czy takie tam jak my to mamy w nawyku hehe
nie wiem czy sie ucieszy,napewno sie zdziwi,do tego ma sliczna karteczke,synek tez ma prezent,siostry ,szwagier i siostrzeniec tez z glowy,wiec pozostalo tylko kuchcenie do wigilii.
Moniczko i ja będę strasznie tęsknić kochana,moze jakims cudem uda sie wam szybciej podciagnac neta do nowego domku,hm.. kto wie.
Ewelciu to super,ze sie przyzwyczajasz i z kazdym dniem bedzie lepiej,pokochasz jeszcze te kuksance a po porodzie pewnie nieraz zastesknisz za nimi.
Wracaj tez szczesliwie z powrotem-zyczonka juz poslalam
Kurcze
Szczako to ja tylko powiem-zazdroszcze ci,w moim brzuszku siedzi leniuszek i to mizernie daje znac o sobie
[ Dodano: 2007-12-21, 20:40 ]
babe_boom to sie zakrawa imprezka wow,zrob gwazdce zdiecia z torcikiem

i wklej nam

-milego swietowania