Awatar użytkownika
kasiamiś
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

23 gru 2007, 22:14

Witajcie Marcóweczki Obrazek
ledwo udało mi się do was zajrzeć, właśnie wykąpałyśmy się razem z niunia
i zaraz idziemy lulu bo już zasypiam na stojąco Obrazek
nana, bardzo ładniutka choineczka Obrazek
gozdzik, nie zazdroszcze Ci prezentu no ale cóż niedługo mnie też to czeka :ico_noniewiem: jutro pewnei raczej nie wejde na TT wię chciałam wam złożyć dziś życzonka :
Radosnych
Świąt Bożego Narodzenia, rychłego spełnienia każdego marzenia, ciepła, wiary i życzliwosci na codzień życzy Kasia

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

23 gru 2007, 23:32

Z wieczorka dziołchy :-D
Ja prawie nie mówiąca,a gadło napierdziela jak nic...
Domi dokładnie tak jak napisała Gozdzikowa,od tego jesteśmy zebys miała gdzie wyżucić swoje smutki :ico_pocieszyciel: wiec jak tylko masz ochote to wal!!!A to ze dzieciaki wariuja,to chyba juz wszystkich to samo i pewnie juz jesteś zmęczona i rozdrażniona tym,a co za tym idzie wszystkim dookoła :ico_oczko:
Ja jeszcze muszę popakować prezenty :ico_olaboga: a zeby było smieszniej to Michu jeszcze nie spi,bo spał popołudniu i teraz bawmy się!
OKI dziewczyny jeszcze jutro rano wejdę :-D papa

[ Dodano: 2007-12-24, 10:14 ]
Witajcie w ten wigilijny ranek :ico_brawa_01:
Weszsłam teraz bo jem sniadanko,a później to już wiadomo niebędzie jak i kiedy :ico_noniewiem: A mnie siekło na gardło-znacie tekst mów do mnie szeptem,no to własnie ja tak mówię,a czasami już wogóle :ico_placzek: No cóż,najwyżej podjadę z mężem do szpitala,bo przecież jak(gardło to sa momenty ze mnie tak boli,że ho,ho)A jedziemy przecież do teściów na wigilie,to co mam siedzieć jak słup :ico_oczko:
To marcóweczki jeszcze raz:Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór.Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór-życzy GOSIA Z RODZINKą :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2007, 13:36

witajcie chciałam z Wami w tym Szczególnym Dniu podzielić sie opłatkiem
http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Gos ... tek%20Jula

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

24 gru 2007, 13:53

cześć kobitki

kolejna nocka koszmarna Amelka tak potfornie chora jestt gorączkuje :ico_chory: , katar ,kaszel co zje to wyzyga ehh.... spac nie moze w dzien tez przed chwila ja połozyłam ,ale kaszle przez sen popłakuje :ico_placzek: -smutne te świeta bedą :ico_olaboga: niestety wigilia w domku ,może chociaz uda mi sie barszczyk zrobić i sledziki

gosiu przepiekna choineczka ,a ta kokarda jest THE BEST :-D :ico_brawa_01: -jak Micho juz lepiej ,a ty bidulko widze ,że zle ojjjj sie porobiło...

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2007, 14:32

Biedna amelcia tak mi jej szkoda bedziemy trzymac kciuki żeby szybko to chorubsko jej przeszło

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

25 gru 2007, 00:22

Witajcie kochane w ten wigilijny wieczór.

Z okazji Świąt życzymy Wam dużo zdrówka ( niech wszystkie choróbska pójdą precz ), szczęścia i miłości. Wspaniałej atmosfery i wiele ciepła.

A u nas ok. Miki zdrowieje, Maja ma tylko katar i mam nadzieje, że zaraz sie skończy i nie przekształci sie w cos gorszego.

Wigilie spędziliśmy bardzo milo w towarzystwie moich rodziców. Jutro tez jedziemy do nich na kawkę po obiadku, żeby zobaczyć się z moją siostrą i jej rodzinką. W drugi dzień świąt mamy zamiar odwiedzic znajomych.

A co do nocek......no cóż taki urok macierzyństwa. Tylko, że te nasze dzieci są jakieś mniej śpiące od innych :)

becia kuruj Amelkę. Biedaczka się namęczy.

_DOMI_ głowa do góry. Może byc juz tylko lepiej. Pomyśl, co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Kiedyś wszystkie bedziemy wspominały z uśmiechem na ustach jakie nasze dzieci były dla nas "okrutne".

MIŁYCH ŚWIĄT KOCHANE.

Awatar użytkownika
kasiamiś
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

25 gru 2007, 12:39

Witajcje Marcówki
u mnie nocka spokojna o dziwo mała nam nawet zasnęła na Wigilii u znajomych i spała 4 godziny :ico_szoking: spała by pewnie dłużej gdybym nie musiała jej obudzić bo już późno sie zrobiło i trzeba było iść do domciu. Współczuje wam że zaatakowały te choróbska i to w dodatku teraz na święta ale mam coś na pocieszenie wejdźcie sobie na stronkę : http://www.elfyourself.com/?id=1755776026 pozdrawiam i jeszcze raz Wesołych Świąt
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
urmajo

25 gru 2007, 13:54

Witajcie

U nas nocka ......

Jak Wam mijają świeta? Pewnie świetnie sądząc po frekwencji na TT :ico_haha_01: b
My wstaliśmy dziś po 8 , ok 10 było śniadanko, a teraz sie byczymy. Po obiadku jedziemy do rodziców na kawke i ciacho.

Maja i Miki bawią sie nowymi zabawkami. Aż miło popatrzeć ile radości można dać dzieciom.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

25 gru 2007, 17:25

Witajcie kochane

Ale się za Wami stęskniłam :-)
A my Wigilię spędziliśmy tradycyjnie u moich rodziców. Jak zawsze było zjawiskowo ale to ze względu na osobowości należące do mojej rodziny :-)
Muszę Wam się pochwalić EMILKA ZACZĘŁA RACZKOWAĆ W WIGILIĘ :ico_brawa_01: To był chyba dla nas najpiękniejszy prezent.

A tak wogóle to u nas w rodzince krąży jakieś choróbsko :ico_zly: dopadło mojego mężą i brata, tato z mamą też zakatarzeni chodzą. Boję się że Emi podłapie :ico_olaboga:
Póki co bronimy się dzielnie.

Uciekam. Postaram się wpaść wieczorkiem...

WESOŁYCH ŚWIĄT MARCÓWECZKI :-D

Awatar użytkownika
nana

25 gru 2007, 21:28

WITAJCIE KOCHANE :-)
Normalnie sie stęskniłam za wami :ico_haha_02:
Wigilię spędzilismy u teściów,było bardzo przyjemnie,z tym że ja nie mówiąca :ico_placzek: Moja teściówka zadbała o mnie i kupiła mi lekarstwa dla karmiącej,hi,hi,był w tym wszystkim jeden specyfik,którymi ulzył na gardziełku i mogłam chociaż troszke przemówić!!!
BECIA JEJKU ALE DORWAłO CHORóBSKO MAłą AMELECIE :ico_olaboga: :ico_olaboga: Wiesz idz z nia na pomoc doraźną lub do szpitala,bo to wiesz!!!Daj znać jak co!
Aga26, dla Emilki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za taki piekny prezernt na świeta :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Agatko juz ci kiedyś mówiłam że Michaś to tak zawsze pare dni później zaczyna robić to samo co Emi i wiesz, że też zaczyna raczkować,tj.już układa nogi-umie z pozycji leżącej powstać na kolanka i przeszedł juz dwa kroczki,ale to tylko tyle....może nam zrobi na sylfka prezent/pożyjemy zobaczymy :ico_oczko:
Oki jeszcze raz wszystkiego zdrowego!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”