cześć dziewczyny, a mnie pamietacie?
Kochane myślami jestem codziennie z Wami, nie mogę jednak zaglądać do Was - uwierzcie brak czasu. Agatka zaczyna chodzić, ma taki wiecie jeździk i trzyma go z tyłu i pcha, czasami zaliczy upadek ale już sama ładnie zaczyna "go prowadzać",
Amelka chyba tez tak zaczynała prawda? No i musze mieć teraz ją na uwadze, bo wszystkie szafy otwiera, wszystko z nich wyrzuca, wchodzi pod stół, a najchętniej to by w garnkach "grzebała", chyba jakaś kucharka z niej będzie
Na szczęście obrusów nie sciąga ani nic ze stołu.
Poza tym Piotr mój mąż za tydzień dobry wyjeżdża, zatem chcemy jak najwiecej czasu razem teraz spędzać...
Wigilia miał być Gwiazdor i dużo ludzi, niestety Gwiazdora nie było, szwagier miał nim być ale pojechał z moją siostrą i ich córką do szpitala, Karolcia (ich córka) złapała wirusa i cały dzień wymiotowała...wigilię spędzili w szpitalu :-( Jednak potem w drodze powrotnej wstąpili i podzielilismy sie opłatkiem, Agatka tez się z wszystkimi dzieliła... No i ile prezentów było hohohoh Nie wiem czy wypada mi się chwalić ale powiem co dostała: grajacy nocnik, takie duże cymbłaki w kształcie krokodyla do mają kółka i można je ciagnąć, fotelik samochodowy, zabawkę Kubuś Puchatek, lalkę i pieniążki, a dziś przyjadą następni goście więc pewnie cosik jeszcze przywiozą... Za to mój mąż zrobił mi wielką niespodziankę - kupił mi złoty pierścionek, włąśnei łąduję baterie od aparatu to wieczorem wstawię fotki...
Ogólnie miła atmosfera i tak rodzinnie spędzmay świeta.
Życze Wam kochane moje i waszym dzieciom i rodzinom dużo zdrowia, szczęścia, radości, spełnienia marzeń oby Nowy Rok przyniósł wiele wiele wspaniałych , mile spedzonych chwil!!!!
A teraz kilka zdjeć :
tutaj Agatka i ja oraz mojej mamy siostra z swoim synkiem - czyli Agatki wujkiem:-)
[ Dodano: 2007-12-25, 12:26 ]Karolas super fryzurka
Jejku kiedy ja przeczytam te wszystkie posty, wogóle nie wiem co u was słychać?
[ Dodano: 2007-12-25, 12:27 ]tutaj Agatka bawi sie z swoim Nikolasem - synek mojej koleżanki
[ Dodano: 2007-12-25, 12:31 ]na niektórych zdjęciach jest "dziwna data" ale mi się wtedy aparat zresetował i nei zauważyłam, dziś zrobie nowe fotki, mam nadzieje ze jutro też skorzystam z obecnosci wszystkich domowników i zajrzę do Was
Miłego ucztowania papa
mój mały rozrabiaka