no właśnie tak też myślałamwogóle nie praktyczne, niby są te zakładki ale cycki wyłażą do wierzchu,

tak sie nie moglismy nacieszyc soba ze wszelkie próby czegoś wiecej jak buzi konczyły sie smiechem!!!Marcia cieszę sie twoim szczęściem,super niespodzianka,a meżuś zasługuję na dużego całusa od Ciebie i nie tylko hihihi
Marcia to,że Wam po rozłace jest cięzko to zrozumiałe,a ja biedna z mężem codziennie i też nam się nie udaje,zarosłam tam czy coCytat:
Marcia cieszę sie twoim szczęściem,super niespodzianka,a meżuś zasługuję na dużego całusa od Ciebie i nie tylko hihihi
tak sie nie moglismy nacieszyc soba ze wszelkie próby czegoś wiecej jak buzi konczyły sie smiechem!!!
jakby mąż był przy mnie cały czas i bysmy cos cwiczyli to pewnie by problemu nie było. a
że bylismy tak daleko od siebie tyle czasu to nic nam nie chciało wyjść, żadne akrobacje!!!- nic przynajmniej sie posmialiśmy!!!
marcia_pod napisał/a:
Cytat:
Marcia cieszę sie twoim szczęściem,super niespodzianka,a meżuś zasługuję na dużego całusa od Ciebie i nie tylko hihihi
tak sie nie moglismy nacieszyc soba ze wszelkie próby czegoś wiecej jak buzi konczyły sie smiechem!!!
jakby mąż był przy mnie cały czas i bysmy cos cwiczyli to pewnie by problemu nie było. a
że bylismy tak daleko od siebie tyle czasu to nic nam nie chciało wyjść, żadne akrobacje!!!- nic przynajmniej sie posmialiśmy!!!
Marcia to,że Wam po rozłace jest cięzko to zrozumiałe,a ja biedna z mężem codziennie i też nam się nie udaje,zarosłam tam czy co
Gosia koniecznieJak mi sie uda dzisiaj to wkleje moja aktualna foteczke!
ja jeszcze nie kupiłam.Poprzednio tez Maciek kupował jak byłam w szpitalu i kupił 10 ale zostało mi kilka. Niestety nie mam bo oddałam koleżancedziewczyny, a to tantum rosa jest chyba w saszetkach tak? ile tego kupiłyście??
ja juz to dawno zrobiłam...olejcie teściowe
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość