no właśnie tak też myślałamRenia0601 pisze:wogóle nie praktyczne, niby są te zakładki ale cycki wyłażą do wierzchu,
Marcia cieszę sie twoim szczęściem,super niespodzianka,a meżuś zasługuję na dużego całusa od Ciebie i nie tylko hihihi
marcia_pod pisze:Cytat:
Marcia cieszę sie twoim szczęściem,super niespodzianka,a meżuś zasługuję na dużego całusa od Ciebie i nie tylko hihihi
tak sie nie moglismy nacieszyc soba ze wszelkie próby czegoś wiecej jak buzi konczyły sie smiechem!!!
jakby mąż był przy mnie cały czas i bysmy cos cwiczyli to pewnie by problemu nie było. a
że bylismy tak daleko od siebie tyle czasu to nic nam nie chciało wyjść, żadne akrobacje!!!- nic przynajmniej sie posmialiśmy!!!
monia26 pisze:marcia_pod napisał/a:
Cytat:
tak sie nie moglismy nacieszyc soba ze wszelkie próby czegoś wiecej jak buzi konczyły sie smiechem!!!
jakby mąż był przy mnie cały czas i bysmy cos cwiczyli to pewnie by problemu nie było. a
że bylismy tak daleko od siebie tyle czasu to nic nam nie chciało wyjść, żadne akrobacje!!!- nic przynajmniej sie posmialiśmy!!!
Marcia to,że Wam po rozłace jest cięzko to zrozumiałe,a ja biedna z mężem codziennie i też nam się nie udaje,zarosłam tam czy co
mz74 pisze:Jak mi sie uda dzisiaj to wkleje moja aktualna foteczke!
Fintifluszka pisze:dziewczyny, a to tantum rosa jest chyba w saszetkach tak? ile tego kupiłyście??
Goonia pisze:...olejcie teściowe
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość