Ojjjjjjj takiego cudownego środku nie ma chyba
Moja starsza córka sała cycka 2lata,oczywiście nigdy nie spała w łóżeczku. Po dwuch latach, skonczyliśmy z cyckami i jakoś szybko się oduczyła i tutaj
Ale w łóżku zaczęło się robić ciasno więc z mężem przeniosłam się do drugiego pokoju, a ona sama miała spać u siebie na tapczaniku.
Oczywiscie to niewypaliło bo Mała do 4 lat budziła się z krzykiem i wielkim żalem mamo chodz do mnie. Więc mozna powiedzieć ze przz te 4 lata nie przespałam ani jednej nocy. Ale we wrześniu przed urodzeniem mojej drugiej córeczki, przetłumaczyliśmy jej w końcu,że bedzie już starszą siostrą i nie moze mamy w nocy budzić. Kupiliśmy jej nowy tapczanik, i powiedzieliśmy że się już mama się tam nie zmiesci. Więc na początku to tyko mnie wołała że mam ją przykryć albo pic. i teraz śpi sama i mnie nie woła, ale za to teraz mam druą która woła
[ Dodano: 2008-01-30, 10:34 ]Ale nie przejmujcie się każde dziecko jest jedyne w swoim rodzaju, Moja druga córcia śpi sama w łóżeczku i na początku nie budziła się w nocy ale teraz przy tych zębach budzi się raz i dajej jej mleczko i wychodze ona dalej zasypia. A i karmiłam ją tylko 2 miesiące cyckiem.