emilka super fotki i jedzonko mniam mniam.najbardziej podoba mi sie nati w oknie:)
gosia wielkie
dla tomusia ze juz bez pampersa
napisz jak przebiegala nauka,duzo wpadek,zdziwienia ze cos cieknie po nogach....czy poszlo szybko??????
i ucaluj tomcia,niech szybko zdrowieje.
madziachrzest leosia super
fotki rewelacja
i wklej na po cichaczu zdjecia adama z wieczorku panienskiego
napewno wszystkie sa ciekawe seksownej gwiazdy wieczoru
no i korzystajcie na maxa poki dziadkowie pod reka.
jasnie pani jak zebole jasnie panienki wylazly w koncu czy dalej cie mecza po nocach?
i korzystaj kobieto z dziadkow poki masz ich pod reka,bo jak tutaj wyjedziecie to niestety imprezki wspolne sie skoncza.
i tak jak magda pisze dziadkowie to najwiekszy skarb jak sie ma dziecko.....
my dzisiaj w koncu po calo tygodniowym siedzeniu w domu ( nie z wyboru,ale przymusu...chorobska)w koncu wyszlismy...i pojechalismy sobie do london zoo
konrad mial tyle frajdy ze az milo bylo zobaczyc jak fajnie sie bawi po wypuszczeniu na wolnosc z domowego wiezienia
byl zafascynowany wszystkimi zwierzetami,i nawet tulil sie do owcy i dbal zeby wszystkie kozy mialy co jesc i nawet je czyscil bo mialy troche sianka na grzbiecie...taki jest opiekunczy
a i byla tam rafa koralowa,ja pierwszy raz na zywo widzialam to cudo,przepiekna i jakie rybki kolorowe i wogole cud i juz nie moge sie doczekac kiedy pojedziemy do egiptu i bedziemy ja podziwiac na zywo przez wiele godzin.