Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 gru 2007, 18:33

hej laski!!!!
nareszcie jestem w domku u rodziców :ico_brawa_01: Jacol został u swoich bo jutro jedzie odebrac wyniki , a jakby z nami jechał to by musiał jutro rano z powrotem sie cofac, bez sensu :ico_olaboga: jutro moja mama wychodzi ze szpitala wiec wypadałoby posprzątac i teraz mam dylemat, bo jacola kuzyna miala do nas zawitac, ale nie wiem co zrobic skoro mama taka kiepska :ico_olaboga:
Madziorka zdjecia ze chrztu super :ico_brawa_01:
ja nawet nie mam z moim synem bo nie mial kto pstrykac a aparatow bylo 10 :ico_puknij: no trudno
ech! jakas śpiąca jestem
Emilka na skype rzadko jestem ale wracam 10 stycznia to sobie odbijemy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2007, 18:44

jasnie pani no to kicha,.. hehe my wychodzimy razem .. w uk adam sam moze ze 3 razy wyszedl hihi
ale to nie to samo co razem.. bleee

zimno brrr
wlasnie wrocilismy ze spaceru
leos spi jak zabity hehe
on tak moze nawet i 3 godzin, byle w wozku i na mrozie
oo wlasnie sie budzi
lece

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2007, 18:59

Emilka_M pisze:Jasnie Pani :), skad ty wiesz ile mam latek?????

hehe sama mi na gg powiedzialas jak o tych zdjeciach ze stronki rozmawialysmy :ico_oczko: skleroza widac nie boli :ico_oczko: :-D :-D

bede pozniej to cos wiecej naskrobie, bo teraz czas toalety wieczornej sie zbliza

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2007, 19:08

nasza cala familia

Obrazek

dziadkowie
Obrazek

chrzestni
Obrazek

nasz przyjaciel dominikanin Przemek
Obrazek

leos z kuzynkami matylda i marcysia
Obrazek

marcelinka z tortem leosia
Obrazek

wesole koledowanie
Obrazek

leos w swej nowej chustawce
Obrazek

leos z moja siostra aurelia i jej chlopakiem
Obrazek

leos z moja siostra jagoda-matka chrzestna
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

na barana u o.przemka
Obrazek

adama siostra Monika, jej maz-ojciec chrzestny leosia
Obrazek

rodzinka adama siostry
Obrazek

leos z chrzestnymi
Obrazek

fela
Już śmiało chodzę po forum!

30 gru 2007, 21:29

emilka super fotki i jedzonko mniam mniam.najbardziej podoba mi sie nati w oknie:)
gosia wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla tomusia ze juz bez pampersa :-D napisz jak przebiegala nauka,duzo wpadek,zdziwienia ze cos cieknie po nogach....czy poszlo szybko??????
i ucaluj tomcia,niech szybko zdrowieje.

madziachrzest leosia super :ico_brawa_01: fotki rewelacja :ico_brawa_01: i wklej na po cichaczu zdjecia adama z wieczorku panienskiego :ico_oczko: :-D :-D napewno wszystkie sa ciekawe seksownej gwiazdy wieczoru :ico_oczko: :-D
no i korzystajcie na maxa poki dziadkowie pod reka.

jasnie pani jak zebole jasnie panienki wylazly w koncu czy dalej cie mecza po nocach? :ico_oczko: i korzystaj kobieto z dziadkow poki masz ich pod reka,bo jak tutaj wyjedziecie to niestety imprezki wspolne sie skoncza.
i tak jak magda pisze dziadkowie to najwiekszy skarb jak sie ma dziecko.....

my dzisiaj w koncu po calo tygodniowym siedzeniu w domu ( nie z wyboru,ale przymusu...chorobska)w koncu wyszlismy...i pojechalismy sobie do london zoo :ico_haha_01: konrad mial tyle frajdy ze az milo bylo zobaczyc jak fajnie sie bawi po wypuszczeniu na wolnosc z domowego wiezienia :-D byl zafascynowany wszystkimi zwierzetami,i nawet tulil sie do owcy i dbal zeby wszystkie kozy mialy co jesc i nawet je czyscil bo mialy troche sianka na grzbiecie...taki jest opiekunczy :ico_haha_01:
a i byla tam rafa koralowa,ja pierwszy raz na zywo widzialam to cudo,przepiekna i jakie rybki kolorowe i wogole cud i juz nie moge sie doczekac kiedy pojedziemy do egiptu i bedziemy ja podziwiac na zywo przez wiele godzin. :523:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2007, 22:23

Madziorka Leos ma taka sama hustawke jak Luska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

fela, obawiam sie, ze to nie zeby byly tylko lek przed spaniem w samotnosci w lozeczku, bo chyba nie przestaly jej zeby nagle wychodzic jak tylko zaczela ze mna sypiac :ico_noniewiem: bat sobie na siebie krece, ale moze kolo osiemnastki jej przejdzie :ico_oczko:

mam troche swierzych fociasow, to was zasypie :ico_oczko:

[center][size=150]dwa słonie :ico_oczko: [/size]
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[size=150]chrzestna matka zachustowana [/size]
Obrazek

[size=150]Najwygodniejsze ubranie :ico_oczko: [/size]
Obrazek

[size=150]Szuflandia[/size]
Obrazek

[size=150]Maska Zorro[/size]
Obrazek

Obrazek

[size=150]Dla Gosi :ico_oczko: - naprawde umiem spać w tej pozycji :-D [/size]
Obrazek

[size=200]I tak na koniec, gdybym jutro nie miala czasu wejsc na TT [/size]
(ale pewnie bede miala, ale na wszelki wypadek)
[size=150]Luśka chciałaby sie z Wami napić szampana i zyczyc [/size]
[size=200]Szcześliwego Nowego 2008 :ico_oczko: [/size]

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/[/center]

fela

30 gru 2007, 23:04

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i na tyle zdjec wystarczylo nam bateri w telefonie bo zapomnielismy aparatu :ico_puknij:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2007, 23:43

witam wieczorkiem :-D

Jaśnie Pani zdjęcia odlotowe :ico_brawa_01: z Luśki juz taka dama że hej :ico_brawa_01: i jak tak patrzę na te zdjęcia, to tez bym sobie pohustowała... ale dla mnie juz za późno :ico_placzek:
Co do spania to mnie Viki alergolog pocieszyła tak "A czy widziała kiedyś Pani nastolatkę śpiacą z rodzicami??" :-D Zatem głowa do góry, jeszcze tylko kilka latek przed wami :-D

Fela super zdjęcia z zoo :ico_brawa_01: Konrad wygląda czadersko w tej czapie, a ty wyglądasz tak młodziutko :ico_brawa_01: no i super że choróbska posżły precz a wy wyszliście sobie z domku :ico_brawa_01:

Gosia no to gratulacje dla Ciebie za zaparcie a dla Tomka za sukces i szybką naukę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: może do wakacji on sam pożegna smokula...

Emilka a jakies szczególy przyjątka?? :ico_haha_02: :ico_oczko: my też myślimy nad konikiem dla Viki i nawet jest taki całkiem fajny w Argosie na sale'u i jeszcze jeden w ToysRUs :-D

Madziorka no wlaśnie, Fela ma rację... gdzie te zdjecia z wieczoru panieńskiego? z przyjemnością tu wszystkie je pooglądamy (szczególnie te z Adasiem :-D :ico_oczko: )

Martucha pisz zaraz jutro jak wyniki Franka :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-12-30, 22:48 ]
A mnie dzisiaj mąż wyciągnął z domku na sale w Matalanie :ico_szoking: :-D ale obok niedawno otworzyli wielkiego Nexta więc zamiast do AMtalanu do tam najpierw weszłam... a tu... prawie wszystkie wieszaki z ubraniami na wyprzedaży, no i ludzi pełno... ale wygrzebałam sobie kilka par spodni dobrych na mój rozpasiony pociązowy tyłek i poszłam przymierzać... ostatecznie wzięłam jedne ale z super przeceną bo z 30F na 12F :-D :-D
a potem jeszcze zajrzelismy na dzieciaczki i Vikula wyszła bogatsza o kilka ubranek :-D
tylko mój mąż jak zawsze nic nie chciał i wyszedł z pustymi rączkami :ico_olaboga:

fela

31 gru 2007, 11:44

kasik ja juz widzialam seksowne przebranie adasia :ico_oczko: :-D niezle sie bawili :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D
konrad tez przychodzi do nas do lozka spac,mi to nie przeszkadza....i tak jak piszesz wyrosnie z tego :ico_oczko: i znajdzie sobie mlodszy egzemplarz od mamy do spania :ico_oczko: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-12-31, 10:45 ]
a i brawa za udane zakupki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 gru 2007, 11:53

Fela ladne zdjatka, dobry chyba macie tel :ico_oczko: bo dobrze wyszly :ico_oczko:
a gdzie widzialas te zdjecia Adama? Na fotosiku?

Kasik tez wychodze z tego zalozenia, ze kiedys wyrosnie, ale jak mojemu mezowi przeczytalam twoje pocieszenie to jakos na zachwyconego nie wygladal :ico_oczko: :-D :-D
Co do chusty to nosi sie dzieci nawet do 20 kg (jak sie ma tyle pary), ale przeciez chyba Viki nie bedzie jedynaczka to nic straconego :ico_oczko: Ja sie ciesze, ze w miare szybko chuste odkrylam, bo takie noszenie chyba w pewnym sensie rekompensuje mi karmienie piersia

Ja sie niby do imprezki szykuje, ale jeszcze w pizamie siedze :-D :-D Mam sie wykapac, wlosy zafarbowac, pazury pomalowac i takie tam, ale mi sie odechciewa jak tylko do lustra podchodze, bo jak pech to pech! Oprychal mi na pol twarzy wyskoczyl :ico_zly: :ico_zly: dobrze, ze nie ide na impreze na podryw :-D :-D pol tubki podkladu moze zalatwi sprawe :ico_oczko:

a wiecie, ze ten moj maly szkrab to juz siedziec nie zabardzo chce? prostuje girachy i trzeba ja trzymac, bo sie za stanie bierze :ico_szoking: :ico_szoking:

Wróć do „Pozostałe”