Hello Sylwestrowo-noworocznie!!!
My tez w domku. Dostalismy zaproszenie na super bal, ale dopiero dzis podjelismy decyzje, że jednak zostajemy w domu. Boimy sie zostawic Szymka z opiekunem.
Pruedence, wspołczuję Ci tej szkoły. Tyle nauki!!! Ale dasz sobie rade, mocna kobitka z Ciebie!!!
Anita Kacper jest super duży chłopak I z kazdym miesiacem co raz ładniejszy Jak urosnie, to wszystkie panny beda sie za nim oglądac
Bylismy w piatek u lekarza, Mały dostał znowu 3 szczepionki ale było juz duzo spokojniej niz wczesniej. Zabek na razie wylazł 1 chociaz Pani doktor powiedziała, że wkrotce powinna wyjsc kolejna jedynka na dole i gorne zabalki powoli beda wychodziły. Zaczełam dawac Szymutkowi kropelki przeciwbolowe bo w nocy budził sie z płaczem, cały wystraszony. Szkoda mi go. W dzien jest marudny ale jakos daje rade.
A dla naszych 5-miesiecznych chłopakow Łukaszek, Szymonek i Kacperek. Wszystkiego naj naj naj, chłopaki!!!
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2008
Dziekuje Wam za cały poprzedni rok!!! To własnie rok temu, mniej wiecej o tej porze dowiedziałam się, że jestem w ciązy!!!!