Hej dziewczyny
Ale super zdjecia.
A co do moich zdjec to musicie poczekac az szwagierka mi przesle bo ja nie robilam
Ilonka zyczenia na swieta doszly, na nowy rok nie. Chociaz mam jedne niezidentyfikowane zyczenia noworoczne z anglii (nieznany numer). AAAAAAAAAAAA juz wiem to wy tak macie na nazwisko!!! Kandikondowie tak????? Nie skapowalam sie. Myslalam ze pomylka. Dziekuje bardzo za zyczenia. A to z Bablu telefonu wyslalas??? A mala dama super wyszla. A na odstawianie pieluchy poczekaj do wiosny az cieplutko bedzie wtedy latwiej.
Madziorka ty to szalona kobieta jestes. Kiedy wracacie do anglii? Zdjecia superowe. Czekam z sylwestra na relacje. A brzuch to juz masz taki plaski
a tak narzekalas.
Jasnie Pani bosko wyglada Luska jak spi u ciebie. A co do wspolnego spania ja Tomka wyeksmitowalam jak mial pol roku. Ale to byla taka polowiczna eksmisja bo lozeczko mam przy moim lozku tak ze Tomek przechodzi przez moje lozko do jego lozeczka. Wiec ja jestem blisko niego a rownoczesnie mam duzo miejsca w lozku.
Fela a ty jak zwykle tak ladnie wyszlas. Strasznie wygladasz mlodziutko. A zdjecia jak zobaczylam to mi sie od razu skojarzyly z teletubisiami tez tak na farme jezdza.
A jak on z bajkami? Bo Tomek ciagle meczy o Teletubisie. Co do pieluch to niespodziewalam sie ze tak latwo pojdzie. Duzo mialam wolnego wiec zdjelam mu pieluche a moja mama i Pawel zeby nie zeby w pieluszce latal
i takie mialam wsparcie. Na poczatku sama go wysadzalam co jakies 30 minut i on to ladnie przetrzymywal. Nie sygnalizowal ze chce siku ale nie popuszczal. Tak raz dziennie byla wpadka. Ale wtedy troche nasikal i lecial do mnie na skarge trzymajac sie za siusiaka. Wysikiwalam go wtedy i przebieralam. Kryzys byl w wigilie gdy glupia sie posluchalam Pawla i na wyjazd do tesciowej zalozylam pieluche. No i lał w nią. Ale po wigilii poszlo z gorki. Troche podiskiwal az pewnego razu sie przelamal i leci do mnie trzymajac sie za siusiaka (myslalam ze nasikal) a on nie suchutko. Wysikalam go i od tamtej pory czyli juz z 4 dni wysikuje go wtedy kiedy sygnalizuje. I zadnej wpadki odtąd nie bylo
Tak sie ciesze. Chociaz wczoraj wystawial mnie na probe. Usypialam go i w ciagu godziny chcial 3 razy siku
no i za kazdym razem zapalam swiatlo rozbieralam go i wysikiwalam. A on po prostu mnie sprawdzal cwaniak.
Lucy jak tam z tatą? Lepiej juz?
Marta super zdjecia
I ty bardzo ladnie wyszlas.
A gdzie sie
Julie podziewa? Do polski na swieta zlądowala? Ciekawe jak
Delfina po slubie i chrzcinach.
Maggie ale fajne zdjecia w podpisie
Antos super wyglada bo ma niezwykle polaczenie wlosow i oczu. Brazowe oczy do blond wloskow to raczej rzadko spotykane.
Emilka no zdradz tajemnice z wiekiem, chociaz powiedz czy dobrze kombinuje.
Po swietach Tomek mial goraczke. Przez 4 dni. Pierwszego dnia bylam u lekarza ale wszystko czyste wiec dawalam jedynie ibufen na zbicie goraczki. W pn znowu mialam isc do lekarza ale goraczka znikla
czyli jakies wirusowe bylo. I cale szczescie.