Witam Was w Nowym 2008 Roku i składam najserdeczniejsze życzenia, co by się Wam wiodło i powodziło w życiu i niech się spełnią wszystkie Wasze życzenia i marzenia
Przepraszam, że nie nadrobię waszych postów i że tak długo się nie odzywałam ale nie miałam poprostu czasu, właściwie to prawie wogóle nie myło mnie w domu, tylko tutaj nocowałam. A że trochę się u mnie działo to postaram to po krótce opisać ażeby Was nie zanudzić
Wigilię spędziliśy u moich rodziców, Boże narodzenie z rodzinką męża a drugi dzień świąt znów z moją rodzinką
27,12,2007 Emilce wyszedł 5 ząbek-dolna prawa dwójka a 28,12,2007 wyszedł jej 6 ząbek-lewa dolna dwójka. Także szaleje ta moja dziecina
28.12,.2007 przyjechali do nas znajomi z Warszawy i pojechali wczoraj stąd mój brak czasu na TT
Sylwestra spędziliśmy na prywatce u znajomych, bawiliśmy się tak gdzieś do 3 rano, potem zabrakło nam sił, ja się wybawiłam i wytańczyłam tak że do dziś bolą mnie nogi. Kiedy my balowaliśmy, Emi była z moimi rodzicami, oni dzielnie się spisali a Emilka była bardzo zadowolona.
Córunia robi coraz to nowe postępu w swoim rozwoju, sama trzyma sobie kubeczek, przewraca się z plecków na rzuszek i odwrotnie jak oszalała, wędryje po kocyku już nie tylko w lewo ale i w prawo, zabiera się za siadanie, no i te 6 ząbków Coraz dłużej potrafi się zająć soba także super
Z extra nowości to JUTRO IDĘ DO PRACY bedę pracować w salonie łazienek, praca raczej nie jest ciężka tylko godziny pracy lekko dobijające bo od 9 do 18 ale damy radę. Mam tylko nadzieję ze nie będzie to taka porażka i masakra jak w poprzedniej pracy. Będę was informować. Mamy tam neta i można z niego w pracy korzystać także myśle że z forum nie zniknę.
Nie chcę was zanudzać więc kończę.
jeszcze raz ze nie poczytałam waszych postów, wybaczcie, postaram się poprawić
Aha i gratulacje dla Grażynki