Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2008, 21:32

dzieki za wiadomosc ale ja niestety bede jutro u lekarza z jula i nie bede mogła ogladac a szkoda bo bardzo by mi sie przydało -może ktos stresci jutro na forum :ico_sorki:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

02 sty 2008, 22:03

A ja będę w pracy :ico_placzek: więc też poproszę o streszczenie .

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2008, 22:10

wkleje wam kilka zdjec
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

02 sty 2008, 23:04

gozdzik, Ale ta twoja Julia ma piekne oczka ludzie takie duze niebieskie :) po kim ona takie ma ktos jeszcze w rodiznie ma takie cudne oczeta??? super fotki,
u mnie juz spokoj Macius spi, P pojechal w interesach a ja na tt gdzie nikogo nie ma :(. wiecie co ostatnio Macius mi sie strasznie prostuje jak siada do krzeselka na jedzenie prostuje placze i wogole az mi go szkoda go sadzac ale wiem ze musze i przy sadzaniu go czyms zabawiam ale tak nie powinno byc moze to tymczasowe mam nadzieje ale kiepsko z tym ;(
jutro jade do mojej mamy chyba o ile sie wygrzebie i naloze 5 warstw bo podobno ma jutro byc -10 brrr juz sobie wyobrazam ta zimnice
kolorowych snow dziewczynki zycze buziaki
aaaaaaaa dziekuje za ratulacje za Maciusia i jego slowa :) a tak wogole to wiecie co dzis przyszedl moj maz i normalnie maciek nie chcial isc do niego na rece :( az m sie zrobilo glupio zaczal normalnie plakac potem poszedl ale na poczatku to ludzie siedzial u mnie kurczowo straszne jabym nie zniosla tego na jego miejscu :(

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

02 sty 2008, 23:17

Jestem jestem :-D

Dopiero po 9 dotarliśmy do domku.
Lekarka osłuchała Emi i nie ma już żadnych zmian na oskrzelach. Gardziołko też w porządku. Co do wysypki to nie skaza białkowa tylko pokrzywka :ico_szoking: podobno bardzo częsta reakcja na Bactrim, podobnie jak brak apetytu.
Bactrim mam podawać do piątku a wysypkę smarować maścią cholesterolową.
No i to chyba tyle z wizyty u lekarza. Aaaa mam jej podawać Fenistil bo ją to swędzi.
Zarejestrowałam Emi do dermatologa na 21 stycznia żeby porozmawiać o tej skazie białkowej.
Po lekarzu zawieźliśmy Emi do moich rodziców i pojechaliśmy na zakupki :-D Uwielbiam wyprzedaże :ico_brawa_01: kupiłam Emi body, szczoteczkę i pastę do zębów, teletubisia :-D no i kupiłam jej dwa smoczki. Jeden silikonowy drugi lateksowy. Zobaczę czy zaskoczy. Jak nie będą kolejne do zabawy :-)

Emi była tak zmęczona że nie miałam sumienia dać jej butli (mój błąd :ico_sorki: ). Dałam jej cyca i zasnęła w ciągu 4 minut :-D

gozdzik superowe zdjęcia. FAktycznie Jula ma nieziemskie te oczęta :-D
karolina u nas już od jakiegoś czasu taka zimnica :-D jak wracaliśmy do domu to już było -11

[ Dodano: 2008-01-02, 22:28 ]
sprawdzałam jeszcze czy o niczym nie zapomniałam napisać...

becia fajowe zdjęcie Meli, fajnie śpi z "flaszką" :-D
karolina z tymi dzisiaj kupinymi smoczkami też będziemy mieć 6 :-) i mam wrażenie że wszystkie będą do zabawy bo skoro do tej pory nie chciała smoczka to nie wiem czy na niego zaskoczy. Poczekamy zobaczymy :-D
nana jutro obowiązkowo oglądamy TVN :-D
urmajo ja jak pracowałam to codziennie o 5.00 wstawałam :-) Zawsze przed pracą musiałam głowę umyć no i na 6 jechałam. Teraz sypiam z Emi do 8 :-) ale jak by trzeba było wstawać wcześniej to bez oporu :-)
DOMI ale Krzyś już duży :ico_szoking:

Teraz to już chyba wszystko. Idę zjeść jakąś kolację :-D

[ Dodano: 2008-01-02, 22:37 ]
Hihi no to się troszeczkę rozpisałam g:D>

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

02 sty 2008, 23:46

Dziewczyny normalnie wysiadam......
Karmiłam małego chyba przez godzinę,bez kitu,a on nie śpi :ico_placzek: :ico_placzek: Normalnie już mi ręcę opadają,kurwica mnie już bieże :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Teraz w najlepsze szaleje :ico_olaboga: :ico_olaboga: Grandzi po czworakach i jego ulobione zajęcie to siadanie z czworakach :ico_olaboga: Szlak mnie trafi!!!
gozdzik, świetne zdjęcia Julki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
karolina24, i znów sama :ico_oczko: Ale musze ci powiedzieć, że mój zabardzo też nie lubi siedzieć w krzesełku,jak mam go karmić czasami,to normalnie graniczy z cudem,bo głową wywija mi na wszystkie strony!!
Aga26, ciesze się bardzo, że z Emi wszystko dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,a wysprzedarze są i to nie złe ponoć(teściówka mi dziś mówiła)co z tego jak ja siedzę w domu :ico_placzek: :ico_placzek:
Domi-Krzysio wyglada zajefajnie,a jaką ma fajną glacę :ico_brawa_01:
Postaramy wam się streścić temat cyc!!!

[ Dodano: 2008-01-02, 22:49 ]
No i mam dla was filmik z raczkowania Michasia,tylko krecony z komóry więc jakość taka se,ale dacie radę :ico_haha_01: :ico_haha_01:
http://pl.youtube.com/watch?v=GAI44qJgJVY
Przypomnę, że to było jedno z pierwszych raczkowań :-D

Obrazek

.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2008, 00:56 przez nana, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

02 sty 2008, 23:59

Hihi Gosia jak bym moją Emi widziała jak zaczynała raczkować :-)

To co jutro spotykamy się rano przed telewizorem :-D Ja będę, Gosia na Ciebie też liczę :-) któraś jeszcze dołączyć ??
Ja zrobię pyszną :ico_kawa:

No nic ja się będę żegnać...
Do jutra marcóweczki :-D

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

03 sty 2008, 00:03

Aga26, dobranoc kochana

nana, dasz rade ja często przechodzę takie usypianie ehhhhh
fajny filmik, mój tez tak zaczynał a teraz biega że nie mogę go dogonić hehhe

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sty 2008, 09:47

Witajcie u nas nocka taka jak zawsze z wieloma pobudkami
Aga26, super ze wszystko jest juz dobrze a pytałas sie o ten sanostol czy ci wyleciało z głowy
nana, :ico_brawa_01: ale Michaś super raczkuje :-D
Jula jeszcze śpi o dziwo a tu trzeba sie pomału zbierac do lekarza

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

03 sty 2008, 09:52

Witajcie z rana :-D

U nas nocka z kilkoma pobudkami ale ogólnie ok. Za oknem jedyne -14 stopni :ico_szoking: ale za to świeci piękne słoneczko.

Co do spacerku to myślę że wezmę Emi gdzieś na 20 minut bo raz że nie była na polku prawie tydzień, jest zimno a poza tym coś mi pokasłuje znowu :ico_olaboga:

No nic idę zrobić kaszkę. Może na odmianę zrobie jej Sinlaca to może zje :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”