mariola pisze:Strasznie szczypi mnie cos w dole brzucha i niedobrze mi.
ciekawa jestem co z tego będzie
Ja poszłam sobie zrobić kanapkę i zachciało mi się frytek... teraz mi też nie dobrze...
Ja po tabletkach miałam częste stany depresyjne i wahania nastrojów
a zapomniałam wziąć może z dwa lub trzy razy przez tych parę lat i to poniżej 12h więc było wszystko dobrze...
[ Dodano: 2008-01-06, 00:15 ]Ojej jak już późno
nawet nie wiedziałam, idę spać... Kuba zadowolony, załatwił swoje sprawy z klubem-ja też się cieszę, bo w końcu zacznie bywać wśród dorosłych, żonatych, dzieciatych mężczyzn, może się uwolnimy od tych wszystkich nastolatków...
mój brat dzisiaj popsuł naszą piłę spalinową-a jemu coś ruszyć to by ręce pourywał... teraz trzeba naprawić, bo potrzebna jest cały czas...
Kuba już śpi-dzisiaj na wycince drzewa, dostał drugi raz od tego samego kumpla w to samo oko gałęzią i go boli-ma całe czerwone, nosz się wkurzyłam, bo co za ciamajda kurde, żeby dwa razy komuś gałęzią w oko strzelić-chyba mu trzeba paluch w gałkę wepchnąć jak myśli, że to takie fajne jest
czasami mnie teraz jakby szyjka kuje, ale nic poza tym...ech...
do jutra wszystkim
[ Dodano: 2008-01-06, 11:28 ]Cześć dziewczyny... no co wy... już prawie południe a tu pusto, zaraz się okaże, że sama z brzuchem zostanę, bo wszystkie na porodówce
Kubę w nocy oko bolało, brzydko wygląda, ale On oczywiście nie chce z tym iść do lekarza
już nie słyszy na jedno ucho, niech teraz jeszcze nie widzi na jedno oko, to będzie do kompletu... poszedł naprawiać piłę, więc idę jakieś śniadanie zrobić...