Fajnego masz Ula misiaczka!
A jaki do taty podobny!
Co do moich sloiczkow, to mam taki system! Najpierw przez 3dni robie rozne jarzynki, ale zawsze troche wiecej na zapas do sloiczka lub dwoch i sterylizuje w garnuszku, na glowie sloik stawiam az do wystudzenia, potem do lodowki i mozna 1-2tygodnie tak trzymac! Przy otwieraniu musi zrobic glup, to znaczy, ze bylo dobrze zamkniete!
A uzywam takie sloiczki jak po komfiturce tylko male (no na razie, bo moja Amalka to malutkie porcje na razie wcina) Mozna tez do zamrazalnika wlozyc i potem w goracej wodzie odmrazac przed podaniem dzidziusiowi! Ja na razie mieska malej nie daje, bo jak sie karmi to mozna poczekac nawet do roku! tak tu mowia lekaze, no ja to tak za dwa miesiace zaczne miesko, a rybe to po roku! a miesko to tak pomalutku i po 1-2lyzeczki bede dawala! Ale najpierw beda w przyszlym miesiacu owocki , potem jogurciki i miesko na koncu!
Co do mieska to mozna jakies dobre kupic i porcyjki w kawaleczkach zamrozic! Ja to tak robie!
a potem jest jak znalazl
[ Dodano: 2008-01-07, 12:03 ]Potem jak dzidzia wieksza to biore to co my jemy, na razie to tylko jak zupe robie, bo nie sole dla malej, bo podobno nie jest to dobre dla dzidzi! A i kupuje tu taka mrozona pure z roznych jarzynek np marchewka, lub fasolka zielona itp, to tez jest praktyczne, i dobre, bo nic w tym nie ma tylko jarzynka!
[ Dodano: 2008-01-07, 13:12 ]Kilka zdjec:
pizamkowce, corcia tez chciala pizamke jak malutka!
[ Dodano: 2008-01-07, 13:15 ]W kapieli, ale moja mala to dalej woli lezec na plekach i machac nozkami i raczkami! Juz po chwilowym siedzeniu, chciala absolutnie cos i sie pochylala!
[ Dodano: 2008-01-07, 13:16 ]To cos to byla noga siostry!