hej dziewczyny. ja wczoraj nie zajrzałam, bo maz miał wolne oj i tak jakoś zleciało. No i tak od czego tu zacząć. No dobra zacznę od gangren
macie całkowitą rację, skąpce, ale ja bym jeszcze przypisała słowo ciemnoty
jak niedawno teściowa mi powiedziała, ze z braku jedzenia chleba jakiejś tam koleżance wypadły włosy, to się za głowę złapałam
tępota i ciemnota. kiedyś teść mi powiedział, że gdybym nie studiowała chemii, to bym wszytkich sterydów używała u Oli co mi lekarze przepisują i wszystko by jej zniknęło, a tak to wiem więcej niz lekarze i kombinuję
ale życzeń nie dostaną na dzień babci i dziadka, o nie
niech się nie spodziewają
a ciągle tylko słyszę nasza nasza Ola kurcze na naszą to tzreba sobie zasłużyć.
a od moich rodziców Olenia dostała 2 pary ciepłych skarpetek, pajacyka, dwie bluzeczki, masę soczków i przecierków
a teraz druga sprawa: popsułam aparat fotograficzny
tzn Ola popsuła, ajkoś mi wyrwała i upadł. Mężowi się nie przyznałam, bo by mnie chyba zabił, no ale przecież nie chciała, to była chwila
pękło zamykadło do baterii
katrin z tym pomysłem do odliczania świetny pomysł.
wszystkiego najlepszego dla świętujacych
hektorka, my rozszerzamy dietę bardzo powolutku, bo jak tylko widzę jakieś krostki, to dostaję białej gorączki. A niestety mało jest obiadków słoiczkowych bez ziemniaka
moja Olenia tez jeszcze nie ma żąbków
[ Dodano: 2008-01-07, 11:42 ]a ja zadałam niedawno pytanie odnośnie krzesełek do karmienia i nikt mi nie odpowiedział
a może odpowiedział i przeoczyłam
idę sprawdzę jeszcze raz