Dobry wieczor Moje Baboski
U mnie juz lepiej.. jakos mojemu mezowskiego szybko przeszlo.. dzisiaj rano to sie jeszcze do mnie nie odzywal ale dal mi buzi jak wychodzil..
A po pracy to juz normalnie bylo,gadal ze mna jakby nigdy nic.. szybko bo moj maz to obrazalski moze przemyslal sobie wszystko i w pewnym sensie tez mialam racje.. Oh juz nie wnikam.. narazie sie ciesze ze mam spokoj od tesciow
Napisze wam jeszcze ze ja znam mojego meza,i kurde on jest taki rodzinny czlowiek.. ze czasami mysle ze on wie ze jego rodzice zle robia a mimo wszystko broni ich i za nimi idzie zeby miec dobry kontakt z nimi na czym ja czasami cierpie.. bo wiem ze raczej nie pojdzie za mna jesli chodzi o jego rodzicow.. nawet jak zrobia zle i on wie ze niemaja racjii co za dziwne wychowanie..
No ale tak juz jest i musze sie przyzwyczaic i nawet czasami poboli mnie ze tak jest tak mam a nie inaczej ale mimo wszystko staram sie i jestem szczesliwa
Maggie ja cie tez lubie i twoje podejscie do niektorych spraw,ty wiesz czasami w ktorym momencie wlaczyc Luz i sie nie przejmowac.. a mi czasami to sie myli .. no ale staram sie jak moge
Iza musze powiedziec ze moi tesciowie tez chca dla mnie i meza i Nicolinki jak najlepiej.. tylko wiesz ze oni maja duza sklonnosc do przesady.. i na kazdym kroku przesadzaja... A jesli chodzi o tesciowa jako babcia to ja rozumiem wszystko ze moze kochac wnuczke ale tez powinna jakos to z umiarem robic.. a ja wiem dlaczego ona ja tak wielka miloscia obdarza.. Bo kiedys w jej przeszlosci usunea ciaze i teraz tego zaluje i ma wyrzuty sumienia ktore ja cale zycie gryza i ma taka potrzebe milosci wielka.. ale w tym wszystkim czasami zapomina ze to ja jestem mama Nicolinki oh ja z moja mama nie mam fajnego kontaktu.. wiec niemam tak jak ty ze sobie odpoczywasz a twoja mama kolo Matiego wszystko zrobi jest jak jest i tak musi byc
Maggie masz racje tylko ja juz naprawde nie umialam wytrzymac w tym momencie i dlatego tak zaaregowalam a nie inaczej.. i to dalo mojej tesciowej bardziej do myslenia niz jakiekolwiek slowa.. wiem ze nie powinnam bo moze ja to zabolalo.. ale mnie tez zabolalo zachowanie mojej tesciowej i dziekuje za komplemencik ja sie ucze jeszcze caly czas zycia
Justyna moi tesciowie a szczegolnie tesc tez bardzo podkresla ze oni tez wychowali dwoje dzieci na jednym pokoju i ze takie czasy byly itd.. ale nam nie marudzi az tak ze teraz mamy 4 pokoje.. Ale jak moj maz powie ze nasze autko jest lepsze od jego auta to odrazu sie zarzeka ze gdzie tam jego Ford Focus jest najlepszy.. no tak kazdy swoje chwali..
A moi rodzice to cos podobnego do twoich.. tez sa juz lata dlugie w separacjii i jakos sie nie umia rozwiesc.. a i tak kazdy z nich jest zajety swoim zyciem i wogule sie nie odzywaja do mnie ani ja do nich wiec pozostajemy bez kontaktu
Ale za to mam cudowna i kochana babcie z ktora zawsze moge pogadac i ktora mnie rozumie i wspiera i to sie liczy dla mnie i moja babcia jest dla mniej wazniejsza niz wlasna mama
A tak ogulnie to dzisiaj dzien minal mi pracowicie.. Wypralam juz ciuszki dla malego mojego Marcusa i ladnie poukladane czekaja w szafce na uzycie
Powoli sie przygotowuje na przyjscie Marcusa.. Nicolinke urodzilam w 37 tyg.ciazy a niewiem czy Marcusek sie nie pospieszy i tez szybciej sie mu nie zachce przyjsc na swiat..
Bo z tym to nigdy nie wiadomo
A jutro mamy zajecia z Nicolinka i mala znowu sie wybawi i wyszaleje
Dzisiaj mala spala w ciagu dnia okolo 2 godzinek a teraz wieczorkiem zasnela jak aniolek i jakos stosunkowo szybko
Ok bo ja ostatnio cos za bardzo wypracowania pisze wiec koncze na dzisiaj
Dobrej nocki dziewczynki spijcie dobrze do zobaczenia(napisania) jutro
Papaa