za kolejnego zabala
  za kolejnego zabala a u nas jest kijowa pogoda taka deszczowa fu...Jula tez sie obudzila zupka sie gzeje i zaraz bedziemy jesć w szafie troche ogarniete
 trzeba bedzie znow ruszyc na zakupki
  trzeba bedzie znow ruszyc na zakupki  
 PRZYWIEźLI NAM STół Z KRZESłAMI
 PRZYWIEźLI NAM STół Z KRZESłAMI  Było mówione ok.3 tyg.a tu proszę po 2 tyg.-suuuuper.Mój mężuś przyjechał w samą porę,tyle tylko że ja już zdążyłam wnieść 4 krzesła,ha ha.Już jest złożony,wieczorkiem będzie przestawianko i giciol
 Było mówione ok.3 tyg.a tu proszę po 2 tyg.-suuuuper.Mój mężuś przyjechał w samą porę,tyle tylko że ja już zdążyłam wnieść 4 krzesła,ha ha.Już jest złożony,wieczorkiem będzie przestawianko i giciol  

Jak co to wkleję fotki,ale to później bo teraz kładę małego spać...
 Jak co to wkleję fotki,ale to później bo teraz kładę małego spać... 
   U nas też piękna pogoda w słońcu było 9 stopni
 U nas też piękna pogoda w słońcu było 9 stopni 
 Najpierw szybko kaszka i sprzątanie domu bo dzisiaj kolęda ma niby być. Później szybciutko się zebrałyśmy przyjechałam moja mama i ziuuu do dentysty. Tam zeszło mi 1,5 h (normalnie jak by niewiadomo co robiła
  Najpierw szybko kaszka i sprzątanie domu bo dzisiaj kolęda ma niby być. Później szybciutko się zebrałyśmy przyjechałam moja mama i ziuuu do dentysty. Tam zeszło mi 1,5 h (normalnie jak by niewiadomo co robiła   ). Przyjechałyśmy do domku szybciutko trzeba było obiadek zrobić no i wkońcu mam chwilę
 ). Przyjechałyśmy do domku szybciutko trzeba było obiadek zrobić no i wkońcu mam chwilę   

Wiąże się to co prawda z kosztami bo jak jej zrobimy pokój to musimy kupić do dużego pokoju rozkładaną kanapę ale co tam damy rady
  Wiąże się to co prawda z kosztami bo jak jej zrobimy pokój to musimy kupić do dużego pokoju rozkładaną kanapę ale co tam damy rady   

jade koli 18 mojej mamie pomoc dobrac materac do lozka :) i bede wieczorkiem a moj P zostaje z malym a ja na chwile wyskakuje do centrum buziaki
 jade koli 18 mojej mamie pomoc dobrac materac do lozka :) i bede wieczorkiem a moj P zostaje z malym a ja na chwile wyskakuje do centrum buziaki 
  No nic mam nadzieję że nie będzie zbyt długo spała.
  No nic mam nadzieję że nie będzie zbyt długo spała.  

No i gratulacje dla Maciejki za zębolka
   No i gratulacje dla Maciejki za zębolka   

A propo twojego rannego pytania,o stawaniu,sory ze dopiero teraz ale dzis lekko zakrecony dzień
 A propo twojego rannego pytania,o stawaniu,sory ze dopiero teraz ale dzis lekko zakrecony dzień  

pewnie jak ty tez juz wrócisz
 pewnie jak ty tez juz wrócisz  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość