Hejo!!!
Ale mnie tu nie było, az mi wstyd
Ale ostatnio sporo sie dzieje w naszym zyciu osobistym i troszke mamy zawirowania w zawodowym i to dlatego.
Kasia, podziwiam Was za odwage.
Juz myslicie o drugim dzieciaczku? Ja sie na pewno dlugo nie zdecyduje. Do tej pory mam anemie, wlosy wypadaja mi w takich ilosciach ze jeszcze pol roku i bede lysa.
Dzis wyrwalam zeba bo nie bylo juz go sensu leczyc i mam jakies odwapnienia na zebach, normalnie
co ciaz robi z organizmu kobiety
Szymon odkad skonczyl 2 miesiace przesypia cale noce. Daje mu mleczko albo kaszke ok 8-9 wieczorem i spi do rana. Czasami wstaje o 6 czasami o 9. Nie wiem od czego to zalezy ale super sie ciesze ze tak jest
Na ogol lyzeczka je ładnie, chociaz np dzisiaj wszystko wypluwal i skonczylo sie na tym ze dałam mu butle a sloiczek odstawilam na jutro.
Moze po prostu nie mial ochoty na kurczaczka z pomidorami?
Nie przybiera juz tak bardzo na wadze jak wczesniej. teraz wiecej sie rusza a je tyle samo wiec stoi w miejscu. Ale w jego przypadku to dobrze, bo ma lekka nadwage.
Pruedence, gratuluje zdania egzaminu. Nie wazne na jaka ocene, wazne, ze do przodu!!!
A Tosia to prawdziwy uparciuch z ta lyzeczka. Nie wiem co ci poradzic, ale na pewno kiedys sie do lyzeczki przekona.
Anita, ja nadal gotuje smoczki i butelki ale rzadziej. Raz na 3 dni.