to ja az takich boli nie mam, mam za to cholernie twardy brzuch jak wstaje i siedze i to mnie wkurza, bo nie idzie chodzic, nawet jakbym chciala, wiec glownie leze
czuje tez w kroczu takie dziwne ciagniecia, chyba mala puka w krazek
tagar, my juz tez czesto robilismy akcje POROD !!!! ale tez czekalam az przejdzie i mijalo...
wlasciwie mam takie samo podejscie jak ty, ze dopiero jak wody odejda, to jedziemy, no chyba, ze tak zacznie bolec, ze sie bede skrecac...
powiedz, a kiedy masz odstawic ten fenoterol??? mi powiedzial, ze dopiero w 38 tygodniu
a biore 6 tabletek na dobe
krazek tez wtedy...
duzo macie ciuszkow dla maluszkow??????
kurcze, nie wiem, jaki wozek wybrac, na co patrzec??????
[ Dodano: 2008-01-10, 17:33 ]a co do bolu glowu, to mnie tez czesto boli, a kiedys prawie wcale
[ Dodano: 2008-01-11, 15:28 ]hej dziewczyny,
tak sobie dzis przegladalam forum i az mnie ciarki przeszly, styczniowki 2008 juz sie rozdwajaja
nastepne w kolejce to MY i nic sie nie da oszukac brrrrrrrrrr
ale ten czas szybko biegnie, jak sie spojrzy do tylu, bo wolno niestety jak patrze do przodu, jakos tak dziwnie
dzis spie prawie caly dzien, z przerwami na tabletki i listonosza
normalnie nie wiem, co sie dzieje, jakis taki dzien, niby cieplo i sloneczko swieci a ja spie i dobudzic sie nie moge
wiece co, dretwieja mi rece i puchna juz niestety paluchy, nie tak bardzo, ale juz mam takie serdelkowate, a cycki to zamiast urosnac spadly mi na dol i leza na brzuchu, wygladam jak murzynka
takie oklaple...
macie juz siare????? ja nic nie mam, kompletnie, a w szpitalu juz w 32 tygodniu dziewuchy mialy
juz w nic nie wchodze, niby nie przytylam, ale brzuch wywala do przodu, zostaly mi jedne spodnie dresowe, w ktorych paraduje w domu i do lekarza, przynajmniej nie cisna..
Tagar, jak Twoje skurcze? moje cos znow zrobily sie rzadsze, tak na zmiane widze, cholera wczoraj to mnie tak zlapalo, ze myslalam, ze urodze a za chwile musialam wziac fenoterol, przelezalam i przeszlo
ta chemia brrrrrrrrrrrrrrrr ale pewnie bez niej, bez lezenia i bez krazka nie dotrwalabym tak dlugio
wiecie co, wczoraj rozmawialam z moja kolezanka, ktora urodzila 3 tygodnie temu....i oczywiscie marudzi jak kazda mloda mama, ze niewyspana, mala sie ciagle drze, nie wiadomo o co chodzi, ze ja kregoslup naparza itd. pocieszajace
napiszcie co u was?
buziaki
Zona, ty jestes pierwsza w kolejnosci wg teorii