hahahahahahah
[ Dodano: 2008-01-11, 15:25 ]
Witam!!!!!! sory za te hahaha to moja Martyna się uczy pisać A tak po za tym to ja dziś najlepiej zrobiłam. Mąż ma urlop ale jak to faceci zawsze coś do załatwienia i klienci najważniejsi. On musi jechać bo jeden zgłasza reklamacje do drugiego po kase no i co to za urlop Więc ubrałam Matylde i siebie i pojechałyśmy z nim. Jak ma urlop spedzać z rodzina to wszędzie razem I na koniec jeszcze wzięłam go do sklepu i bielizna i wydał 70 zł na powiększenie biustu Potem jeszcze obiad w karczmie i chyba ten interes mu się nie opłacił, więc lepiej spedzać czas wolny z rodziną w domku niz z klientami.
[ Dodano: 2008-01-11, 15:28 ]
AAAAAAA jeszcze cos musze wam napisać właśnie dzwoniła do mnie kolezanka u której byliśmy w sobote i poinformować mnie że jej syn ma świnke, więc moge spodziewać się goscia za pare dni. A nawet do 3 tyg mogą dostać. a najgorsze to to że ona własnie wykupywała dla niego specjalnie szczepionke żeby nie zachorował, nio i co zachorował. Odrazu to zgłosili z lekarzem do sanepidu. Bo to przecież skandal ty wydajesz kase nawet nie wiesz czy pomoże