mi tez sie nie chce uczyc... i to jeszcze jak!!!!
normalnie szok
ale mam pomysl.. chetnej odstapie napisanie pracy mgr? chetna ktoras? hihihihi oooo i najlepiej niech sie za mnie nauczy i obroni te prace..a ja sobie odpoczne hihi
a wiecie dziewczyny jak mnie bola biodra, chodzic mi coraz trudniej, zaczynam chodzic jak kaczka... och bioderka mnie bola, niech ktos pomoze..
wczoraj w szkole rodzenia wykonywalismy bardzo przydatne cwiczenia na biodra ale trzeba je wykonywac w parach,bo my ciezarne nie wykorzystujemy do tego zadnego miesnia, to partner kreci raz jedna nozka partnerki raz druga nozka partnerki.. ponoc pomaga to na bol.
a w ogole pytalam sie poloznej jakie najwieksze dziecko przyszlo na swiat drogami natury w naszym torunskim szpitalu.. no i sie okazalo ze dzieciaczek najwiekszy wazyl 6550 zwala co?!
ktoredy to wyszlo hihihihih
a no i polozna powiedziala mi ze wielkosc dziecka liczona po dlugosci kosci udowej wcale nie musi oznaczac calkowitej wagi i prawidowej, bo niewiadomo przeciez jakie dziecko bedzie mialo tkanke tluszczowa..
no i dalo mi to do myslenia.. wizyte mam w srode u mojego ginka juz sie doczekac nie moge jaki bedzie duzy tym razem moj skarbik.