Cześć dziewczynki
Ja też dawno tu nic nie pisałam, ale z czytaniem jestem na bieżąco.
Dziewczyny super są wasze dzieciaczki !!!! Kilolek poważny ten Twój Kubuś to duży facet. Ania z Twoja córcia ślicznie wygląda w tej czapeczce.
U wyobraźcie sobie urwanie główki, robie właśnie remont w naszym mieszkanku, w tym tygodniu był hydraulik i elektryk, a żeby było śmieszniej to ja jestem w Kędzierzynie a remont jest w Olsztynie. Ciągle wiszę na tel. Dziś stwierdziliśmy z M że tak być nie może i jedziemy jutro do Olsztyna. Na szczęście Jula już się przyzwyczaiła do podróżowania i nie robi jej to największego problemu, a nawet bym powiedziała, że jest w swoim żywiole bo śpi prawie cały czas a jak nie śpi to ogląda świat za szybą.
Moja córcia kończy za 8 dni 3 miesiące i wiecie co nie mogę uwierzyć jak ten czas szybko leci. Jeszcze niedawno pisałyśmy na starym wątku o naszych brzuchach i samopoczucie. Chyba najmilej z całej ciąży wspominam kopanie i czkawkę codziennie o 23. Milusio. Teraz Jula pochłania cały mój czas i jest super. Głośno się śmieje, rozmawia z nami i ze swoimi zabawkami, nawet wyciąga do nich rączki, jest ciekawa świata. Codziennie mnie zaskakuje.
Ale się rozpisałam