Witajcie lutówki po krótkiej przerwie znow jestem, wreszcie mam kompa przeinstalowanego to czeaciej postaram sie wpadac.
Na poczatek Serdeczne zyczenia dla starszych i nowych jubilatowa: Wojtusia od Małgosi,Milenki, Agatki, Ali,Joasi od olala,Patryka, Tobisi od ML i Wojtusia od agi 0406
Duzo zdrowka przede wszystkim.
qunick,myszkafgratuluje pierwszych kroczkow,wielkie dla waszych pociech
anilewe77,qunick,śliczne fotki i piekny filmik
kingaspewnie ze cie pamietam, dobrze ze do nas wrocilas, pisz czesto i wkeljaj fotki
luluprzykro mi ze nie dosc ze masz tyle zmartwien to jeszcze masz "pod górkę" z formalnościami,mam nadzieje ze wszystko uda ci sie juz niedlugo załatwic,powodzenia
MLto straszne co piszesz, dobrze,ze wszystko sie jednak dobrze skonczylo
Izanapisz jak tam Mirelka, zdołalas dac jej ten lek czy jednak szpital?
urodzinkimy robimy w domciu,rodzice, chrzestni i my, tort raczej zamowie, raz tylko robilam w swoim zyciu wiec nie chce ryzykowac.
dzieczyny, czy wszystkie zapraszacie na obiad czy tylko na słodkości?
Małgosiagratuluje zdanego egzaminu Naprawde [podziwiam ze tak pieknie ci sie udalo z dzieckiem i w twoim stanie
U nas nadal 3 zabki ale chyba szykuja sie naraz lewa górna jedynka i trójki górne.
Wysypka u mnie trocxhe ustepuje, u Patryka pojawiły sie na przemian po 1 krostce,nie wiem czy to mozliwe zeby tak szybko zalapal,czy w ogole tak male dzieci choruja na wiatrówke (olala jak mozesz to spytAJ mamy czy sie spotkala z wiatrowka u maluchow takich?)
kataledajkatez mysle o bujaczku, ten ślimaczek byl fajny, ja kupilam tygryska na biegunach mojej kuzynce córeczce ale bez fotelika bo nie wiedzialam ze takie sa,tylko mysle czy z tym fotelikiem to nie bedzie on krocej słuzyl dziercku, bo jak juz bedzie pewnie chodziło to moze mu przeszkadzac potem ten fotelik i moze bylby lepszy jednak taki zwykly, w kocny my na takich sie bujalismy,sama nie wiem?
Uff ale sie rozpisalam, to na razie, pa