Dzien dobry bardzoo Kochane
Mam dzisiaj dobry humorek i jestem pelna optymizmu
U nas nocka minela tak srednio.. Mala jak ja uspalam tak spala sobie sama az do 4 00 pozniej juz sama niechciala za nic spac No wiec spalam potem z Nicolinka ale ogulnie sie wyspalysmy do 8 40 Co jest ciekawe na naszym lozku w naszej sypialni jak spie z malutka to jakos spimy obie dluzej Chyba sie musi Nicolince dobrze spac na naszym lozku
No a u nas dzisiaj pogoda piekna.. takze spacerek napewno zaliczmy Snieg topnieje i jest tak wiosennie w styczniu Ciekawe czy jeszcze bedzie taka prawdziwa zima w tym roku
Pozatym to dzisiaj nad ranem moj kochany Grosio mnie tak mocno kopnal ze az sie sama wystraszylam bo wlasnie spalam.. to jest ciekawe w ciagu dnia mnie dwa trzy razy ladnie kopnie a w nocy to taki aktywny jest ze niemozlwie.. ja chce spac a maly sie zaczyna bawic i to kopanie coraz mocniejsze albo przeciaganie oh ale mimo wszystko uczucie piekne Juz mam torbe teraz tylko sie musze spakowac do szpitala i niech sobie w kacie stoi
Maggie dziekuje za milutkie slowa,ja staram sie raczej myslec pozytywnie.. bo ci powiem ze lepiej jest tak i lepiej sie zyje
A jesli chodzi o twojego ojca.. oh to mi tez brak slow.. ale ja niemam lepszej sytuacjii.. moj ojciec co prawda niema zadnej innej z tego co ja wiem.. ale nie robi nic ze swoim zyciem.. nie pracuje tylko tak jakos dorywczo i wszystko mu jest jedno.. i niema zamiaru sie do mnie odezwac.. Ale nie rozumiem czemu twoj tata tak ulega tej glupiej jedzy.. tak ja kocha albo jak?? Ciezko zrozumiec takie postepowanie.. i najbardziej na tym wszystkim cierpia dzieci
A ja uciekam robic nalesniczki dla mnie i Nicolinki bo maz zje obiad ze wczoraj Milego dzionka wam zycze i zagladajcie baboski bo jakos tu ucichlooo Papatki do pozniej