Lucy ja tez nie wierzyłam we wróżki i jak mnie siora zaprowadziła to sie śmiałam z niej, ale kobieta mówiła ze mi za darmo powróży no i sie zgodziłam :
to było przed ślubem: powiedziała mi tak: nie wychodź za mąż za tego człowieka bo w ciągu roku sie rozwiedziesz, bedzie cie zdradzał z ciemnowłosą kobieta, i bedzie skąpcem nie da Ci grosza na życie, oczywiscie jak wyszłam od niej to ryczałam
wyobrax sobie przed ślubem tydzien takie cos????????????????????????????
oczywiście potem stwierdziłam, ze to tylko wróżka jakaś
i co sie stało??? po ośmiu miesiącach rozwód, jak sie dowiedziałam o tej ciemnowłosej lasce to mi włosy dęba stanęły
przecież ja nie wierze w takie coś
a potem jak poszłam przed rozwodem do niej to powiedziała: twój były nie da ci tak szybko rozwodu
i tak było, ale potem jeszcze długo po tym czasie powiedziała ze spotkam faceta, który bedzie mnie traktował jak księżniczke
i tak jest ( moze nie dosłownie bo nie mam pałacu
)
i tak czasami sobie myśle, ze moze tylko jej sie udało tak mi wywróżyc a moze rzeczywiście coś w tym jest bo do tej pory trudno mi to wytłumaczyc i nie chce mi sie wierzyc
ale jakbym miała znowu iść to bym sie śmiała bo jakoś nie wierze w takie cuda biore to na przymrózenie oka
[ Dodano: 2008-01-16, 15:34 ]gosia888 pisze: tzn nie chce mu sie sluchac. Bo oczywiscie nie gada
Gosia Ty jak cos powiesz to sikam
[ Dodano: 2008-01-16, 15:35 ]gosia888 pisze:to 80 km od dublina miasto birr sie nazywa więc dziewczyn tam nie ma
80 km w która strone????? zaraz zapodam mape moze to blisko belfastu?????????