Dzień dobry
Oj widzę, że epidemia grypy na TT. Życzę wszystkim dzieciakom szybkiego powrotu do zdrowia, a ich mamusią dużo wytrwałości
Witam serdecznie nową koleżankę
AP , fajnie że do nas dołączyłaś. Napisz nam coś więcej o sobie. Dzieciaki masz śliczne, zdjęcia bardzo profesjonalne, sama je robiłaś? Patrzę na Twoje suwaczki i widzę że mamy dzieciaki mniej więcej w tym samym wieku, bo moja córcia też skończyła w 2007r. 5 lat
Muszę wam powiedzieć, że wczoraj byłam na spotkaniu z koleżanką z podstawówki, znalazłyśmy się na Naszej Klasie, fajnie było powspominałyśmy stare dobre czasy a ile śmiechu przy tym było. Tylko mąż taki jakiś nie zadowolony
chyba zazdrosny ...
, ale jak to facet nigdy nie powie tego głośno
tylko jakimiś półsłówkami do mnie gada.
Dzięki za wszystkie pochwały
. Śniegu niestety i u nas coraz mniej mam nadzieję, że w najbliższym czasie napada go trochę, bo ja na nartach nie byłam jeszcze
.
Dziewczyny z tego mojego Krystka nie jest wcale taki olbrzym, on waży 11kg a mierzy 85 cm. On taki duży na tych zdjęciach wychodzi po prostu
Muszę iść głowę umyć i się ubrać póki Krystek śpi, bo później nie będzie jak. Pozdrawiam i życzę jeszcze raz dużo zdrówkaaaa.