Heloo
Dla Piotrusia!
Eva No rewelacja, fajnie zasówa Dominiś ..fajna sprawa, też może kupimy takie coś
ale na razie nie ma za co...
No niestety nie uchylili nam kary ze skarbówki
Nie mamy pieniędzi a tu takie coś ... jestem załamana .. dla nas każda złotówka cenna a tu kwota dośc wysoka
Na szczęście naczelnik była tak łaskawy, że uchylił nam odsetki ..
Pocieszające...
Waga x 3 do roczku Wojtuś niegdy nie był dzieckiem chudym
i mama pracuje nad tym, żeby tu i ówdzie było fałdki więc są- ale grubaskiem nie jesteśmy. Nigdy nie bylo problemów z wagą małego tylko ze wzrostem
waga w normie, długość ciała 3 centyle za mało . Jeśli chodzi o potrojenie masy ciała w stosunku do pierwszego roku życia to mój Wojtuś już potroił masę urodzeniową o ponad 2 kg więc chyba jest ok. (2610g x 3 = 7830 g ) a mój synuś ma koło 9 kg, więc tak jak Wojtuś
Agi mój Wojtuś
- jak to superowo brzmi- są szczupli, drobni ale ok
katelajdka pisze:Nie przejmuj sie siatką centylową i opiniami lekarki bo u nas z kolei zawsze muszę wysłuchać jaki to Bartosz jest gigant. Zawsze nazywa Bartka że jest gruby...
Co ??? Co za lekarze, rany nic tylko tch wystrzelać o
...straszne to jest, naprawdę. Mi jest strasznie przykro jak słysze coś takiego o swoim dziecku , pewnie Tobie też!
Karolas WRACAJ DO NAS, ZDROWIEJ SZYBKO! Chyba zaraz napisze do niej sms'a!
Wojtuś Za niedługo pewnie będzie już chodził bo wstaje już bez pomocy i się nie wywraca, wstaje jak sie czegoś tylko uczepi (krzesło, tapczan, łóżeczko, ja, Tomek, pufa a nawet oststnio odkurzacz) i tak się przesuwa. Najbardziej fajnie wygląda jak się trzyma jedną rączką.
ps. Egzamin zdalam 3.0 ...