Cześć dziewczyny,
u nas dziś taka dziwna pogoda, pada deszcz i niestety śnieg już prawie zniknął
Mieliśmy na jakiś spacer iść, ale zdecydowanie za zimno, nie chcę żeby dzieciaki się przeziębiły. Za niedłgo muszę jakiś obiadek gotować, a później jedziemy do dziadków na posiadówę. Co do prezentów dla dziadków to ja powiększyłam fotkę dzieciaków i kupiłam ramki, niech dziadkowie patrzą sobie na wnuczków
Nie miałam jakoś pomysłu na prezent i niestety przegapiłam te laurki co
CARO zamówiła
.
Wczoraj wieczorkiem byliśmy u znajomego na pokazie takich naczyń TUPPERWARE, kurcze świętne są te wszystkie rzeczy, mają gwarancję na 30 lat, ale niestety są drogie
Konsultantka tej firmy zaproponowała mi współpracę, dostałabym torbę pełną takich sprzętów i miałabym organizować takie pokazy, ponoć kasa z tego jest przyzwoita, ale ja nie podjęłam decyzji bo nie chcę nic pochopnie postanawiać, muszę to przemyśleć
Kusi mnie troszkę bo każdy grosz by się nam przydał
KOLKA - współczuję bardzo bólu zatok, a jeszcze bardziej takich teściów
Nie mam słów i chylę przed tobą czoła
za cierpliwość bo ja bym teściową już dawno
RYBKA - fajnie, że wróciłaś
ucałuj od nas Jędrusia w tego pierwszego piega
Wszystkiego dobrego i dużżżżżżżżżoooo zdrówka.
HEKTORKA - Krystek trzyma sam butelkę jak ma ochotę, a to zdarza się rzadko, bo on leniwiec jest
On lubi się bawić butelką bo rozlewa wszędzie mleko lub soczek.
MORDKA - współczuję tej rwy
MARVINKA - brawa dla małego za postępy
CARO - super, że prezent podobał się dziadkom i myślę, że wczorajsze godzinne odstąpienie od diety należało ci się
Ok zamykam, życzę wam kochane spokojnej niedzieli. Pozdrawiam.
[ Dodano: 2008-01-20, 12:14 ]MORDKA - wklej proszę link do tej stronki z odliczankiem
, ja niestety jakaś zacofana jestem i faktycznie przyznaję się bez bicia, że tam nie zaglądam
. Cieszę się, że lepiej się czujesz
i że masz takie grzeczne dzieciaki.