malgoska pisze:A ja zostaję w szpitalu Te moje bóle i napinanie brzucha są niepokojące, poza tym zaczęła mi się skracać szyjka. Wstępnie zostaję do poniedziałku, ale różnie to może być. Idę się pakować. Jak coś nowego będę wiedziała, to napiszę Myszce lub Edit.
Trzymcie się laseczki i się nie dajcie.
malgoska pisze:A ja zostaję w szpitalu Te moje bóle i napinanie brzucha są niepokojące, poza tym zaczęła mi się skracać szyjka. Wstępnie zostaję do poniedziałku, ale różnie to może być.
biedulka. ale tak szczerze mówiąc to też często brzuch mi twardnieje i boli, to już skurcze chyba te przygotowujące macice.edit53 pisze:brzuch ja boli i jest twardy
edit ale czekasz długo na wiadomość czy masz dobre przeczucie co do córeczkiedit53 pisze:zarejestrowalam sie na usg i wiecie na kiedy mam termin na 14 marca
tak dokladnie mi dlatego lek kazala brac wiecej magnezu a jakby to nie pomoglo do kroplowa w szpitalu.no czekam i juz sie doczekac nie moge bo nie wiem jakie ciuszki kupowac heheczęsto brzuch mi twardnieje i boli, to już skurcze chyba te przygotowujące macice.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość