Czesc dziewczyny, ja was regularnie podczytuje, ale na pisanie juz nie mam czasu
jak sie tylko doczytam to alarm
Teraz Luska nieplanowo spi. Bylysmy u mojej babci, ktora ma 6 tygodniowego wilczurka, wiec jazda byla ostra. Jak tu oderwac od siebie dwa maluchy, ktore sa soba zafascynowane?
Babcia sie cieszy, bo lubi takie pucatki, a chude dzieci nie maja u niej szans
Specjalnie wzielam Lusce tam jakies papu lyzeczkowe, zeby babcia widziala jaki apetyt ma jej prawnuczka i jak japke do zblizajacej sie lyzeczki otwiera
Ze wzgledy na psa musialam Luske karmic trzymajac w chuscie. Babcia nie zaeagowala nijak na chuste, wiec sama zaczelam ja podkrecac, czy nie uwaza, ze takim noszeniem rozpieszczam dziecko (bo bylam ciekawa jej opinii) a ona mi na to (ma 79 lat i ze wsi pochodzi) "jak sie siano musi suszyc na snopkach to tak dziecko musi rosnac na rekach"
Kochana Babcia
kasi.k pisze:Martucha a co to za opis na gg że Jaśnie Pan przylatuje?? czyzby mąz naszej Dominiki przylatywal do Belfastu?? a potem reszta rodzinki??
No tak, wczoraj kupilismy bilet na 7 lutego i mam nadzieje jak najszybciej dojechac, a na trzydzieche Marty to juz mi obiecal, ze na 1000000% tam bede
martuchafrost pisze:brak mu po prostu towarzystwa
czyli trafilam, ze ona tak z tesknoty
madziorka hihi pisze:najbardziej wkurza mnie barcleys..
hehe ja juz ich pol roku prosze, zeby mi dali dane o przelewu, bo nie moge w zaden inny sposob splacic karty kredytowej, bo mi zezarlo debetowke, a innej karty nie mam, a oni mi przysylaja tylko amile, ze sprawa jest popychana do przodu.... a tydzien przed swietami kolega na ktorego adres mi wyciagi bankowe przychodza przywiozl mi list, ze juz do sadu jest skierowana prawa, apotem nastepny, ze sprawa zostala zasadzona i teraz zamiast 300 F musze 500 placic (z tym, ze te listy w listopadzie przyszly,a do tej pory mi nie weszli na moje konto w hsbc, gdzie mam kase). Tak ze ja cos wiem, o tym idiotycznym banku
kasi.k pisze:nio stoi ale jak śmiesznie, hihi... stoi, stoi, stoi a potem wielki płacz bo nie wie jak usiąść z tej pozycji
i ja cię nie straszę każda z nas przez to przejdzie... ale mimo iz nie mam czasu na nic to najpiękniejszy chyba okres...
ja juz zaczelam ten okres
luska chce chodzic i staje tez (chociaz sama nie umie jeszcze nawet usiasc). sziedzi juz stabilnie, ale sama do pozycji siedzacej podnosi sie tylko z poduszki, a z plaskiego nie ma sily
Tluscioszek
Sandrusia, w koncu sie pojawilas, nawet mi sie w nocy kiedys snilas i powiedzialas, ze na TT juz nie przychodzisz, bo masz nowe kolezanki
Co to za nowe hobby o ktorym wspomnialas?
Ja mam takie nowe hobby
Jeszcze mi do konca nie wychodzi, ale dopiero sie ucze
Free image hosting by
http://www.holdthatpic.com/
Oj wiecej chyba nie pamietam
Jak mi sie przypomni to wieczor wpadne