Ela28, - przykro mi bardzo i wiem jak się czujesz bo chyba nie ma nic gorszego niż poczucie że jakiś patałach kradnie twoją własność nic z tego sobie nie robiąc a rzekłabym że wręcz jest cały happy, a ty masz strare nerwy i jeszcze rozmowy z policją czyli same nieprzyjemności
wiem coś o tym bo nam kilka razy już ukradli podgrzewane lusterka, felgi, znaczki no i regularnie działke nam obrabiają.
Masz racje z tym uchwytem bo człowiek musi się pilnować żeby czasem niczym tych patałachów nie sprowokować albo czasami nie podkusić ( jeżeli moge coś poradzić to może kupcie następną nawigacje taką w formie radia samochodowego i wtedy zabierasz panel do domu a samo radio z nawigacją na nic nikomu się nie zda a pozatym nie rzuca się tak w oczy)
Bądz kochana dobrej myśli a może akurat tym razem uda im się przez przypadek złapać złodzieja.
[ Dodano: 2008-01-22, 00:49 ]Kasiulka28 pisze:Chyba ogłoszę kolejny konkurs Kiedy w 7-mio dniowym cyklu występuje owulacja????