Witajcie..
Iwona77 ja mam krzesełko uczydełko - julka dostała na święta od babci. Bardzo mi się podoba,ale Julka bez zbytniego zainteresowania kolo niego przechodzi. Na początku była wielka frajda..Musiałabym schować żeby się za nim stęskniła;-)
Dobry prezent.. Ono gra , lampka świeci na różne kolory. Czasami w nocy samo się włacza i gra;-) hi hi . Oczywiście można je całkiem wyłączyć jednym ruchem..
olala - Fajne te zabezpieczenia , muszę pomyśleć..My mamy fajne zabezpieczonka w kontakcie bo julka ciągle łąduje te swoje małe łapki ..
aga0426 - Pytasz czy cieszę się z przeprowadzki? Oczywiście ! Odżyłam jak nic. Czasami mnie wkurza ta polska mentalność.. Denerwuje mnie jak wchodzę po schodach albo do autobusu z moim klopsikiem a ludzie odwracają głowy że niby nie widzą aby niepomóc..Wtedy muszę glośno mówić- PROSZE MI POMOC! W wiedniu nawet bez zanjomości języka nie musiałąm się o to martwić . Tam kulturę mają wypisaną na twarzy..
Następnym powodem jest to że odżyło moje życie toważyskie..Wybrałam się z koleżanką na imprezkę, pierwszy raz od niepamiętnych czasów..Ale było super! Tańczyłyśmy i popijałyśmy żóbróweczkę , mniam;-)
A propo imprez- mam wychodne 2 razy w miesiącu mogę jechać na imprezkę;-)
Bardzo lubie czasami jechać z kumpelą na imprezkę..
ML my z mężem też często się kłocimy , ale taka nasza natura.. nasze kłotnie są głośne a zarazem szybkie. Wyrzucimy sobi9e co mamy do siebie i po sprawie..
Atmosfera oczyszcza się
katelajdka jeździk superancki , ale stolik też niczego sobie..
Co do Krzesełka to podzielam zdanie MAGDZINKI - ta firma jest chyba najlepsza. Koleżanka ma to krzesełko i bardzo sobie chwali..Ja chyba na roczek je zakupię ..
ROCZEK- ja już się przygotowuję . Julka ma w sobote , więc luzik , ale chyba bede robić w domku więc rozdzielę to na 2 dni , sob i nd. dla babć i dziadków niedziela po kościólku a w sobotę znajomi i chrzesni, nie mamy poprostu gdzie ich ugościć..
Ewentualnie rozmyślam knajpke , ale problem z Julka jak uśnie czy coś..
Dla dziewczyn które robią urodzinki w domku - mam super stronkę ze sklepikiem urodzinkowym..Sa tam m.in- obrus urodzinowy z kubusiem puchatkiem , talerzyki , kubki , serpentyny balony itp - wszystko urodzinkowe;-)
jest któraś chętna? pozdrawia my