Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 sty 2008, 22:23

Postaram się o te zdjęcia, ale powiem Wam, ze ostatnio poprostu mam urwanie głowy, ciągle coś wypada. Czasem powątpiewam jak dam sobie radę z jeszcze jednym maluchem. Może się lepiej zorganizuje :-D
U nas tez paskudna pogoda, śnieg z deszczem i breja :(

Awatar użytkownika
edith
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

22 sty 2008, 22:26

czesc dziewuszki juak t am u nas bartus własnie sie obudził... i pewno sie troszke pobawi... zobadzymy jak długo... a my nowu mamy gości... dziś koleżanka... wczoraj znajomi.... weekend na wyjeździe... musze wypocząć.... jejku... mam nadzieję ze tylko Bartuś nie zacznie akutrat ząbkowac.... oby... :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-01-22, 21:27 ]
sensibel.. ale zdjęcia to konieczne.... czekamy

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

22 sty 2008, 22:52

Mela zasneła po 21 ,niestety choroba coraz mocniej ją rozkłada :ico_placzek:

aga
przesliczna EMILA w tych kucykach spore ma te włosiny , ciekawa jestem coona szuka za tym klopkiem :ico_noniewiem: może spłuczki? :ico_haha_01: hihihi , hihi zmiesciła sie w tej umywalce :-D ,a jak obserwuje jak praleczka pierze :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-01-22, 21:56 ]
a co do brzuszków to mela ma malutki ,chudzinka sie z niej zrobiła po ostatniej chorobie,ale je tyle zo zwykle

a ja wyszlam na balkon i normalnie mnie wryło :ico_szoking: patrze ,a tu fest biało i jak duzo napadało po kostki normalnie w 2h ,a jak wracałam to czarno było i deszcz mżył ,faktycznie wiało dzis jak cholera :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 sty 2008, 22:58

Emiś już śpi

Kurcze dałam jej przed wczoraj ryż z jabłkami na mleku i ją obsypało :ico_olaboga:
Czyli póki co podawanie mleka i produktów pochodnych odpada.
A dzisiaj moje dziecko mnie zaskoczyło bo zjadła 12 łyżeczek zupy i ćwiartkę parówki :ico_szoking: Mam tylko nadzieję że jej nic po parówce nie będzie

A co do spania to Emilka wypada kiepsko w porównaniu z Waszymi dzieciaczkami. Wszystko zależy o której się obudzi. Jeżeli wstanie po 7 lub później to baraszkuje gdzieś do dwunastej, później kładę ją to śpi z reguły godzinę (rzadko zdarza jej się dłużej) i to tyle. Wieczorem idzie spać koło 20 czasem 21

[ Dodano: 2008-01-22, 22:05 ]
U nas też rano strasznie wiało, później zaczął padać deszcz który zmienił się w śnieg :ico_szoking: A rano koło 8 było +11 stopni a popołudniu -1 :ico_szoking:

Beatris trzymam kciuki żeby Mela szybko wyzdrowiała

A co do brzuszków to Emi ma całkiem spory :-D nawet teraz ja zrobił się z niej tadek niejadek. Nie mam pojęcia ską teraz mam taki brzusio :-)
Ale fakt faktem że jak zaczęła raczkować to nóżki jej zeszczuplały. Nie ma już takich fajnych goloneczek :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

22 sty 2008, 23:19

czesc dziewczynki
moj Macio juz dawno spi padl bo wstal o 16 i nie spal popoludniu bo bylismy u dziadkow tesciow, wrocilismy kapiel kaszka i moj maz usypial a ja smignelam na solarke ah jak tam cieplo :ico_haha_02: 12 minut :ico_haha_02: ale fajnie mowie Wam :ico_haha_02:
dzieki ze odpisalyscie odnosnie tych brzuszkow moj Macio ma takie macka :-D poprostu :-D
a co do spania to u nas tez zalezy jak Macio wstanie rano jak wstanie o 7 to idzie spac o 9 na godzinke potem okolo 13 na 1,5-2 h a potem kolo 18 na niewiadom ile a jak wstanie o 8 to zasypia kolo 11 na godiznke i potem idzie spac kolo 13 na 1,5-2h ale generlanie to zalezy od neigo ostatnio wytrzymuje coraz dluzej bez spania jakies 3 h
ide polezec przy mezusiu ktory chrapie :(

[ Dodano: 2008-01-22, 23:17 ]
dobranoc marcoweczki zycze spokojnej nocki i kolororwych snow do jutraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 sty 2008, 00:46

A moja Zuzia zasnęła po 20 obudziła się o 21 i właśnie bawi się w najlepsze przy swoim pudle z zabawkami.....poprostu :ico_szoking: zaraz chyba ja zasnę... mam tylko nadzieję, ze jutro da trochę dłużej pospać. Miłej nocki kobietki :-)

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

23 sty 2008, 00:58

sensibel, witaj w klubie mój tak samo poszedł spać ,bo nie spała drugi raz(tylko te 3h)i też po godzinie sie obudził niewiedzieć dlaczego i grandził do niedawna,teraz naszczeście juz śpi od 15min.Ale zauwazyłam że teraz tak zaczął robić ciekawe musze może jakąś nowa taktykę zastosować,tylko jaką,hi hi! Aaa własnie zdjęcia poprosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A i czy nowe dziewczyny widnieją na portalu nasza-klasa jak tak to poprosimy o nazwiska i imionka :-D
Becia-tak mi przykro,ze małą dopadło choróbsko-ucałuj ją od ciociuli :ico_buziaczki_big:
Dobra ja spadam spać,jeszcze trza się umyć.Więc do jutyrka-spokojnej nocki,papapa

Awatar użytkownika
edith
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

23 sty 2008, 01:07

nana
to mnie zaciekawiłaś z to naszą klasą juz się znalazłyście a gdzie mogę poszukać waszych dokładniejszych danych? chyba ze wy mnie znajdziecie ...
Śwircz Edyta no to czekam zobaczymy a narzie dobranoc tik-takowicznki :ico_spanko:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 sty 2008, 01:25

A my jeszcze walczymy z małą buntownicą :-) Dobranoc :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2008, 10:52

Witajcie u nas nocka z jedna pobudka na cycusia ok 2 w nocy
juz dawno nie wyspałam sie tak jak w dzisiejsza noc :-D
U nas za oknem troche sniegu ale od czasu do czasu pojawia sie słoneczko moze uda nam sie iść na spacerek
Becik trzymamy kciuki zeby Amelci jak najszybciej sie poprawiło niech jata wstretna choroba opuści a kysz...
Jula teraz sie bawi a ja ide jej przygodowac kaszke

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”