eVe80 pisze:No ja cosik nie mam natchnienia na TT ostatnio. Obok w domu śpi u swojej teściowej żona kuzyna mojego M. (bo mają remont w domu przed narodzinami). Też jest w ciąży w 8 miesiącu no i codziennie widujemy się na kwace albo herbatce, albo na zakupy razem jeździmy i nie bardzo mam czas na komputerek.
No ale ja nie wiem co to się porobiło z Wami, ja mam wytłumaczenie a Wy??? hehehe
ale Ci dobrze hehe, ja też niedługo będę miała gdzie chodzić, bo siostra mojego męża idzie na L4, dziś jedzie do gina, ale po tym jak straciła poprzednią ciąż nie chce ryzykować - popieram i mam nadzieje, że teraz będzie wszystko ok
minus w tym jedynie taki, że muszę przejśc pół Chełmka żeby sie do niej dostac, ale na zdrowie mi to wyjdzie, raz ja do niej raz ona do mnie, tylko że ona, gwiazda jedna, bez auta się nie ruszy hehe, no ale za to ja trochę się poruszam jak będe do niej chodzic...
normalnie mam takie dziwne odczucie z jednej strony mnie energia rozpiera a z drugiej nic mi się nie chce, tzn. ja bym sporo porobiła, ale Piotrek by mnie zatłukł noi mama też jakbym trochu poszalała i to mnie do wszystkiego zniechęca a z drugiej strony mam ochotę na złośc im porobic, byle tylko sobie na złośc nie zrobic ehhh
a Wy jak tam się miewacie, Edit co u Ciebie widziałam po opisie, że Cię choróbka zebrała, mam nadzieję że to nic poważnego i że już się lepiej czujesz??
a co tam u reszty kwietniówek?? halo halo co jest z Wami?
[ Dodano: 2008-01-24, 13:37 ]iw_rybka, dziękujemy bardzo za cenne rady, każde dobre słowo i porada od doświadczonej mamci są cenne i mile widziane