Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

26 sty 2008, 21:54

Mój Antek też chlapie raczkami po twarzy jak jest cos nie halo....no ale staram się Go tego oduczać, ale czy mam dobry sposób to nie wiem...?
Zaraz idę kąpać Antolka papatki, do pózniej

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sty 2008, 23:36

Witajcie :ico_oczko:
U nas ok,nocka jak zawsze.. spalam z malutka od 1 00 .. i obudzilysmy sie o 9 00 :ico_oczko: Pozniej dzionek nam minal tak ze poszlismy do tesciow.. bo moj maz chcial .. i mial ochote napic sie winka i niemial z kim.. wiec wypil wino ze swoim tata a ja siedzialam i bylam zajeta rozmowa z tesciowa i jakos tak minal nam tam u tesciow czas.. poszlismy na kawe i wrocilismy juz o 19 00 :ico_oczko: No i wykapalam juz moja Nicolinke tym razem sama tak chocby w wannie i teraz malutka spi ale niewiem jak dlugo.. sama pospi?? :ico_oczko:
Jakos nic mi sie niechce i leniwa jestem.. czuje sie ciezko jakos i wieczne zmeczenie.,. malo co zrobie a juz jestem zmeczona :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:
Z tesciem niewiem czy gadam czy nie?? Stesknil sie za wnuczka i na mnie uwagi nie zwracal tak samo jak ja na niego!!! :ico_noniewiem: Kiedys tam mu przejdzie..
Milej nocki dobranoc paa

Aginka ladne zdjecia twoich dzieci :ico_brawa_01:

Basia fajny ten balwanek a Asia taka dumna stoi kolo niego :ico_brawa_01:

Maggie ciesze sie ze na nowo sie zakochalas w mezu.. super sie takie rzeczy czyta :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

26 sty 2008, 23:39

Sliczne zdjęcia Malwinki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Adzie tez sie tak kręcą włoski
Asia super z bałwankiem wyglada :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Maggie piękne jest to co napisałaś :ico_brawa_01: ciesze się twoim szczęściem :ico_buziaczki_big:

Ja po pracy jestem i padam dlaetgo uciekam już spać

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sty 2008, 08:55

Dzień dobry

Kristi, mi się dopiero dziś zdjęcia Nocolinki otworzyły .... na oststnim widze lalkę ... powiedz - Nicola bawi się lalkami ??? bo Malwinka nie bardzo .... woli na wózku wozić kacperka samochody ... zresztą ogólnie woli samochody i Kacperka "potwory" czyli spidermany - batmany - alfa-tinsy- power rengersy i inne takie stwory ....

A co do bicia ... malwinka bije wszystkich ... a Kacpra najwięcej .... i pomimo że on jej oddaje ... ona nic sobie z tego nie robi ....

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 sty 2008, 10:04

Czesc dziewczynki, tym razem na stawiam poranna :ico_kawa: :ico_kawa:

U nas nocka minela tak sobie, ale to chyba dlatego, ze w nocy wial bardzo duzy wiatr, i zle sie spalo wszystkim... :ico_noniewiem:

Aginka pisze:.. zresztą ogólnie woli samochody

Moja Asia tak samo :-) . Ma kupony wozek dla lalek, ale stoi sobie w koncie, a tak to bawi sie autami

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

27 sty 2008, 10:40

Cześć dziewczynki...
ale mamy tu chlopaciary Asieńkę i Malwinkę :ico_brawa_01:
W ppierwszym momencie pomyślałam soboe że Malwinka tak lubio samochody bo ma brata , no ale Asieńka brciszka nie ma...
Mój Antek chyba woli samochody, chociaż jak dorwie jakiś wózek w przedszkolu to się zainteresuje :-D

My dzisiaj zmykamy na zakupy bo wczoraj nie daliśmy rady...a w lodówce pustki :ico_haha_01:
No i jedziemy do znajomych ...Buziaczki.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sty 2008, 11:24

Dzien dobry z rana :ico_oczko:
U nas nocka ok,mala jak zasnela okolo 21 00 to obudzila sie o 5 00 i moj maz mi mala do naszego lozka przyniosl i tak spalam sobie dalej z Nicolinka az do 9 00 a mezus spal w pokoju Nicole :ico_oczko:
U nas pogoda brzydka,wieje wiatr ale spalo sie nam wszystkim dobrze :ico_brawa_01:

Aginka moja Nicole ma tez swoj wozek dla lalek i lalke i musze powiedziec ze mala bardzo lubi sie bawic lalkami,i ten swoj wozek dla lalek tez jej sie podoba i sobie nim jezdzi jeszcze na zakretach nie wyrabia ale tak to ok,i nawet sie bawi lalkami innych dziewczynek jak idziemy do naszej grupy na nasze zajecia w srody :ico_oczko: takze mam taka typowa dziewczynke w domu i juz ma takie opiekuncze instynkty :ico_oczko: ale jak mala zobaczy gdzies autko np.u tesciow bo kuzyn Niclinki zapomnial autka zabawki to mala sie nim smialo bawi ale ogulnie lubi lalki
Jesli chodzi o bicie... to mala bije tylko wtedy jak juz jest zmeczona i marudna i jak cos jest nie po jej mysli :ico_oczko: A tak to raczej nie bije.. :-D

Podoba mi sie ostatnio jak malutka mnie budzi.. po prostu na mnie wchodzi i glaszcze i caluje i chcac niechcac musze sie obudzic :ico_oczko:
A dzisiaj idziemy na obiad do tesciow.. beda kluski z miesem pycha.. mniam mniam i mala tez sob ie poje i je lubi a ja jakos nie umiem ich robic.. no ale moze sie kiedys naucze :ico_oczko: :ico_wstydzioch:
Milego dnia wam zycze buziaczki dla wszystkich paa

[ Dodano: 2008-01-27, 10:26 ]
I jeszcze dla Malwinki z okazjii 1,5 roczku sto lat wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

27 sty 2008, 12:09

Nicolinki fotki oczywiście też super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

buziaki dla Malwinki na 1,5 roczku :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sty 2008, 13:12

oh ... dziękujemy - ja przegapiłam że moje dziecie kończy dziś 1,5 roczku .... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-01-27, 12:16 ]
i to właśnie o 12:10 :-)

Awatar użytkownika
Barbara
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 sty 2008, 15:52

STO LAT DLA MALWINKI NASZEJ Z OKAZJI 1,5 ROCZKU !!! :ico_buziaczki_big:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”