Dzien dobry z rana
U nas nocka ok,mala jak zasnela okolo 21 00 to obudzila sie o 5 00 i moj maz mi mala do naszego lozka przyniosl i tak spalam sobie dalej z Nicolinka az do 9 00 a mezus spal w pokoju Nicole
U nas pogoda brzydka,wieje wiatr ale spalo sie nam wszystkim dobrze
Aginka moja Nicole ma tez swoj wozek dla lalek i lalke i musze powiedziec ze mala bardzo lubi sie bawic lalkami,i ten swoj wozek dla lalek tez jej sie podoba i sobie nim jezdzi jeszcze na zakretach nie wyrabia ale tak to ok,i nawet sie bawi lalkami innych dziewczynek jak idziemy do naszej grupy na nasze zajecia w srody
takze mam taka typowa dziewczynke w domu i juz ma takie opiekuncze instynkty
ale jak mala zobaczy gdzies autko np.u tesciow bo kuzyn Niclinki zapomnial autka zabawki to mala sie nim smialo bawi ale ogulnie lubi lalki
Jesli chodzi o bicie... to mala bije tylko wtedy jak juz jest zmeczona i marudna i jak cos jest nie po jej mysli
A tak to raczej nie bije..
Podoba mi sie ostatnio jak malutka mnie budzi.. po prostu na mnie wchodzi i glaszcze i caluje i chcac niechcac musze sie obudzic
A dzisiaj idziemy na obiad do tesciow.. beda kluski z miesem pycha.. mniam mniam i mala tez sob ie poje i je lubi a ja jakos nie umiem ich robic.. no ale moze sie kiedys naucze
Milego dnia wam zycze buziaczki dla wszystkich paa
[ Dodano: 2008-01-27, 10:26 ]I jeszcze dla Malwinki z okazjii 1,5 roczku sto lat wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze