Witamy z rana
Becia wszystko ok.ta godzina ,coś Ty robiła?????????????????????????????????????????
A ja dziś nieprzytomnna,Michał ostatnimi czasy odwala taką szopkę,że ja już mam powyżej uszu!!!Mojego męża tez zaczyna to draźni9ć,bo jak wczoraj mi powiedział nie mamy nic wieczorem czasu dla siebie
Konkretnie niewiem od kiedy tak zaczął robić,od tygodnia albo troszkę dłuzej
biore go na nocne karmienie piersią ,śpi odkładam a on po 10-15 min juz jesy wyspany,no więc lulam go niby spi,odkładam go i nonono wstaje śmieje się jakby spał całą nockę!!!!Tak później jest ze idzie spać o np.1
Dziś tak było oczywiście musiałam dać mu jeszcze cyca bo tak sie niechciał ululać mimo to że zjadł skibke chlebka!!!Wogóle ja juz wczoraj mówiłam do męża że wydaje mi sie że tak może robić bo się nienajada już cyckiem i dlatego się budzi??????????????????????Bo on teraz naprawdę zaczął jeść dużo
No właśnie mam pytanko do karmiacych ile karmicie swoje dzieciaszki-chodzi mi o czas,który oni ssią pierś ile to im zajmuje???
Domi,Becia -zajefajne focie
Idę zrobić śniadanko
A zapomniałam wam się pochwalić Michał zaczął pic z butelki tak od 2 dni cały czas prubuje i nawet nawet mu to wychodzi!Wyszło to ostatnio jęczał w dzień,mimo to że był najedzony,przebrany no to dałam mu się napić mojej cherbaty,i mu zasmakowała.Więc mówię jak chcesz to oki,ale w swojej butelce,dałam mu i wyzłopał całe 80ml,szok.Później było już 100ml.Teraz podaje mu co jakiś czas i jupii-zajażył-szkoda że musiało to trwać 10miechów