Witam :)
Próbuję pisać od 10-tej hehe
Juli to super, ze wogóle tak napalona pozytywnie jesteś na wyjazd

Ja tez uwielbiam zmiany i jestem za Wami na wszystkie 100% Oby było lepiej, a napewno tak będzie :))
Brawa dla
Juniora za raczkowanie
Dominika za Was tez się cieszę, ze macie obrany kurs i podązacie nim powoli. Zyczę męzulkowi znalezienia dobrej pracy i ciepłego gniazdka
Luchon robi świetne postępy

Pięknie siedzi na nocniczku i tak grzecznie. Braaaaaaaaaawaaaaaaa. Ja z miesiąc wybieram się po nocnik, Wańka tez juz będzie się uczyć jak tylko będzie pewniej siedziała.
No właśnie..dzisiaj juz dłuzej posiedziała i nawet bez rączek

na samej pupie
A jak się skończyła historia z okiem brackiego??
Madziorka jaka świetna nowina! Super, ze macie dom

A tamty afrykański oranz jest nonono , pomalujecie tak nowe mieszkanie? My mamy identyczny kolorek w salonie i świetnie się czujemy hehe
No ale pozostajesz w swoim stylu hehe kartony czekają, a Madziorka na zakupy
Tez byliśmy na zakupach i nawet dzińsy z wyprzedazy dla mnie znaleźliśmy

to tak jakby trafić 6 w totka..naparwdę...
Lucy, kurcze co to się odmieniło Oliemu.. Nie martw się, myślę ze to nie jest nic złego. Skoro cyca je, to nic mu nie będzie

Spróbuj moze mu podać to, czego jeszcze nie jadł??
My wczoraj ziemniaka jedliśmy. Smakował i narazie brak uczuleń. Zobaczymy.
Wanesska pewno najmniej dostaje dodatkowych pokarów. Jak wymiotowała wogóle nic oprócz mleka nie jadła i to jeszcze nie pełne porcje.
Kamilka kąpiel w wannie jest super. Ja tylko marzę o takiej jak pojedziemy do mamy

bo tu mamy tylko brodzik
Karla. Fajnie, ze zajrzałaś, ale kurcze napisz coś więcej.. Jakie postępy robi Bułka, co tam u Ciebie.. Pan Kaban oczywiście rewelacja